Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy átlagos 30 körüli nő?
Nemrég feltettem egy kérdést, aki kisebb vitát kavart:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Az utolsó kérdés megihletett, hogy utána járjak annak, milyen egy átlagos 30 körüli nő külseje, aki sem fiatalos, sem nem ideges. Kezdetem tehát a topikot egy összehasonlító fotóval.
Így néz ki azt átlagos 30-as a 20 éves önmagához képest?
10
Köszi, akkor megtudtam, hogy 30 évesen én kb. 15 vagyok. :)
Fogod magad, felmész szépen akármelyik társkeresőre, majd leszűrsz a 30 évesekre. Szívesen.
Egyébként többségük úgy néz ki, mint 25 évesen. Nincs olyan kerek pufók feje, mint 18 évesen, de még ráncai sem, mint 35 körül. Legalábbis az ismerőseimen ezt látom. Én 25 vagyok, nincs köztünk különbség nagyon.
"A harmincéves nőn - ha időben elkezdte az arcápolást- egy ránc sincs, pattanásai nincsenek,szerencsés esetben hibátlan az arcbőre."
hibátlan egy túrót. gyakorlatilag nincs olyan 30 éves, akinek olyan az arcbőre, mint 18 évesen (és ez teljesen normális, ugyanis az arcot éri a legtöbb környezeti hatás).
15
Fel is kötném magam, ha olyan undorítóan ragyás zsírosbödön fejem lenne, mint 18 évesen 😂
" gyakorlatilag nincs olyan 30 éves, akinek olyan az arcbőre, mint 18 évesen"
Már megelőztek mások is, de leírom: Be is baxna, ha olyan pattanásos homlokú, tini bőröm lenne, mint 18 évesen.
Most sokkal szebb. :) Végre tiszta, de ránc még egy sincs rajta. Ugyanazok a normál mimikai ráncok vannak max. amik már teljesen ugyanúgy megvoltak a szalagavatómon is, alig 18 évesen.
Normális életmódot éltem, ennyi.
Meg aranylag jol.... Aztan par ev, es az ajtot is racsapjak :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!