Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teli vagyok pénzzel, jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teli vagyok pénzzel, jól nézek ki, akkor a csajok miért a csóró, átlagos csávókkal vannak szívesebben? (Többi lent, ÉRTELMES VÁLASZT LÉGYSZÍVES!)

Figyelt kérdés
Hiába udvarolok, elhalmozom ajándékokkal, bókokkal, kinyitom a BMW ajtót stb… van egy-két randi és aztán látom, hogy sokkal jobban érzik magukat az ‘átlag’ csávókkal. Hogy is van ez? A pénz mégse minden? Bármit meg tudnék venni nekik, amit csak kitalálnának, megoldanám, mégse én kellek? MIÉRT? 20f
2023. ápr. 27. 15:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ez az oka:

"Semmirekellő átlag"

:)

Pont azért hisztizel, mert ők kellenek az értelmes csajoknak és nem te. Akkor ki a semmire kellő :) bizony... Azért hisztizel, mert a szüleid által mindent birtokolhatsz anyagilag, de egy értelmes csajt nem lehet birtokolni. 2 lehetőség van:

1: Találsz egy hülyét, akinek elég csak a pénzed és elviseli, hogy egy kretén vagy.

2: Változtatsz az értékrendeden. (Erre nem sok esélyt látok ;)

2023. ápr. 27. 15:47
 12/36 A kérdező kommentje:
11-es, köszönöm tőled is a választ, van benne igazság, de 1 dolgot kikérek magamnak, mindent saját erőmből értem el, SENKI EGY POHÁR VIZET NEM ADOTT NEKEM!!!
2023. ápr. 27. 15:52
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, én se adnék. :D
2023. ápr. 27. 15:52
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
En is mentem mar el szorakozni tobb 10 ezerrel meg se ment ram 1 nő sem.. a pénz csak eszköz , és ha nem olyan ferfi tualdonaban van akkor kb olyan egy sport kocsi trabant motorral..
2023. ápr. 27. 15:54
 15/36 A kérdező kommentje:
Elindult egy más irányba ez az egész, nem kell beszólni, mert 95% toporog 1 helyben. Amit én felépítettem arra nagyon kevesen lennének képesek! De térjünk vissza az eredeti problémára, köszönöm.
2023. ápr. 27. 15:54
 16/36 anonim ***** válasza:
72%
20 évesen nem te vagy gazdag, hanem a szüleid.
2023. ápr. 27. 15:57
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy unalmas buta fasz vagy.

Csak tippelek, nekem ez szokott kizáró ok lenni

2023. ápr. 27. 15:58
 18/36 anonim ***** válasza:
Nekem speciel a hozzám hasonló a vonzó, bocs. Tökmindegy, hogy az atyaisten vagy, ha szarul érzem magam melletted, mert én meg nem.
2023. ápr. 27. 15:59
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a képlet nagoyn egyszerű:

Nem tudsz olyat nyújtani a nőknek, amire nekik szükségük van. Azok a csávók meg igen.

Hiába van BMW-d, ha a csajok pasit keresnek, nem autót. Keress egy autókereskedőt, őt valószínűleg érdekelni fogja az autód.

Kicsit olyan, mintha olimpiai dobogós futó lennél, és fleháborodnál, hogy mások megvernek sakkban:D Máskor talán abba a versenyszámba kéne benevezni amiben nyerni akarsz.

2023. ápr. 27. 16:05
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

6# Miért lennénk irigyek?

Nőként mondom neked, nem minden a pénz, jó ha van, de elsősorban a pasi személyisége viselkedése kulturáltsága számít. Ezen felül ami anyagilag meg van neki, az plussz pont, de semmiképpen nem alap.

2023. ápr. 27. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!