Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan érzem haragot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem haragot?

Figyelt kérdés
Egyik fiú barátság címszó alatt magához édesgetett és hagyta hogy érzelmeim alakuljanak ki iránta,megvárta, mígnem teljesem belészeretek, le is feküdt velem többször is, később derült csak ki hogy mindeközben fűzött egy másik csajt is. Most azzal a lánnyal összeköltözni tervez és közólte velem ha visszaterelnénk a kapvsolatunkat beszélgetős baráti vonalra. Jogosan érzem magam átverve, kihasználva? Ti mit tennétek a helyemben? Kicsit nem érzem fairnek, hogy ők elvannak nyugodtan, én meg szenvedek

2023. ápr. 26. 06:56
 1/10 A kérdező kommentje:
És ez azért is van elvileg mert a csaj is ebbe a városba jön és hogy ő össze tudja egyeztetni a kettöt
2023. ápr. 26. 06:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác sosem barátkozni akart veled sajnos. Ezzel most már nem tudsz mit csinálni, nyilván nem azért költöznek össze, hogy a csajnak könnyebb legyen, hanem mert osszejottek.

Többet ne beszélj a sraccal, idővel próbálj meg tovább lépni és hagyd őket…

2023. ápr. 26. 07:23
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is próbáld meg elfelejteni. Máskor pedig barátkozás alatt ne feküdj le fiúkkal. Így a leírtak alapján a fiú nem igért neked szerelmet, a szexet meg gondolom te is akartad.

Csak annyi történt hogy te szerelmes lettél, viszont a fiú másik lányt választott.

Ezt sajnos el kell fogadni.

2023. ápr. 26. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Igazából miota ismerkedem jottem ra en is arra, hogy nőként mennyire konnyen at lehet minket vagni :) beszelgettek , hamar érzelmeket mutat, bele eled magad, beszelgetes, bokok, erzelmek te mar gondolatban ferjhez is mentel. Ha meg jol is nez ki mar barmit megadnal neki. Kozben o meg copy paste beszelget veled es szimultan 5 masik novel, sot lehet meg felesege is van kozben, vagy 10 eves kapcsolata :D szorakozik aztan eldonti most lesz-e belole több vagy sem… gigaszi hatranyokbol indulunk nokent, mert folyamat kivagyunk teve az ilyen pasiknak.. meg nem tudom mi a jo taktika, talan érzelemmentesnek lenni es a legrosszabbat feltetelezni
2023. ápr. 26. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

#4:

Bocsánat, hogy belerondítok a mondanivalódba, de nem értek egyet. Mert amiről te beszélsz, mint hogy a férfiak játszanak a nőkkel fordítva is igaz. Valamivel talán több a férfi, aki fűzöget egyszerre több nőt, de egyáltalán nem valós, hogy csak a férfiak művelnek ilyesmit. Mármint nekik ugyanúgy oda kell figyelni, hogy kivel is állnak össze.

Inkább egyénfüggő, nemtől függetlenül van ez a jelenség.

Én bár nő vagyok és nem játszok mások érzelmeivel úgy gondolom, hogy mindenkinek az eszére kellene inkább hagyatkozni. Ha rossz emberismerő valaki, nem figyel oda a jelekre, az érzelmei dominálnak akkor persze, hogy átvág valaki barátság címszó alatt.

Habár ha első perctől kezdve barátságról beszélt a fiú kérdező, egyszer sem mondta, hogy többet szeretne, akkor nem hülyített, csak annyi történt, hogy belészerettél ő meg lefektetett barátság extrákkal alapján.

Oda kell figyelni, hogy mit mond, mit csinál, igazság szerint hogyha tényleg egyszer sem tette szóvá, hogy legyetek együtt, akkor te rohantál a vesztedbe.

2023. ápr. 26. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Ezért nem kell olyannal lefeküdni, aki nem a párod... Egyrészt.

Másrészt, vajon a másik lány tud róla, hogy amíg őt fűzte, veled hetyegett?

2023. ápr. 26. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Előre leszögezem, hogy én bunkó vagyok.

Igen, jogosan érzed magad átverve, ez egy féreg. Addig kellettél, amíg a barátnője nem tudott odaköltözni. Ő meg csóri azt se tudja, hogy a távkapcsolatban a pasija végig csalta. Nos, én ezen változtatnék, és bizonyítékokkal együtt felvilágosítanám. Aztán vagy együtt maradnak, vagy nem.

A pasinak a képébe röhögnék, hogy most, hogy kiismertem, havernak se kell. Szórakozzon más érzelmeivel.

2023. ápr. 26. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok és hogyha úgy érzed infózhatsz a lánynak, de ha nem volt a barátnője akkor amikor téged is meg őt is megfektette, akkor nem hiszem, hogy van értelme. Csakis akkor hogyha hazudott ezzel kapcsolatban és a párja egy ideje és most költöznek össze.

Mert nem egy és nem kettő ember fekszik össze mással míg az akit tényleg szeretne, vele akar lenni nem ad esélyt.

Az lenne a legkezenfekvobb megoldás, hogy megszakítod vele a barátságot örökre, kihevernéd, okulnál az esetből és csak akkor szexelnél valakivel ha előtte előre lefektetnétek a szabályokat.

2023. ápr. 26. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

En fel se tételezem egy kapcsolat elején azt a máikról amit te.

Számos esetben meggyőzödök és csak utána kezdek hinni

2023. ápr. 26. 08:40
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
63%
Akár (f-)elismered, kérdező, akár nem, a csajok azt hallanak ki egy beszélgetésből, amit szeretnének hallani. Ez vezet aztán oda, hogy átverve érzik magukat.
2023. ápr. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!