Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem haragot?
Ez a srác sosem barátkozni akart veled sajnos. Ezzel most már nem tudsz mit csinálni, nyilván nem azért költöznek össze, hogy a csajnak könnyebb legyen, hanem mert osszejottek.
Többet ne beszélj a sraccal, idővel próbálj meg tovább lépni és hagyd őket…
Szerintem is próbáld meg elfelejteni. Máskor pedig barátkozás alatt ne feküdj le fiúkkal. Így a leírtak alapján a fiú nem igért neked szerelmet, a szexet meg gondolom te is akartad.
Csak annyi történt hogy te szerelmes lettél, viszont a fiú másik lányt választott.
Ezt sajnos el kell fogadni.
#4:
Bocsánat, hogy belerondítok a mondanivalódba, de nem értek egyet. Mert amiről te beszélsz, mint hogy a férfiak játszanak a nőkkel fordítva is igaz. Valamivel talán több a férfi, aki fűzöget egyszerre több nőt, de egyáltalán nem valós, hogy csak a férfiak művelnek ilyesmit. Mármint nekik ugyanúgy oda kell figyelni, hogy kivel is állnak össze.
Inkább egyénfüggő, nemtől függetlenül van ez a jelenség.
Én bár nő vagyok és nem játszok mások érzelmeivel úgy gondolom, hogy mindenkinek az eszére kellene inkább hagyatkozni. Ha rossz emberismerő valaki, nem figyel oda a jelekre, az érzelmei dominálnak akkor persze, hogy átvág valaki barátság címszó alatt.
Habár ha első perctől kezdve barátságról beszélt a fiú kérdező, egyszer sem mondta, hogy többet szeretne, akkor nem hülyített, csak annyi történt, hogy belészerettél ő meg lefektetett barátság extrákkal alapján.
Oda kell figyelni, hogy mit mond, mit csinál, igazság szerint hogyha tényleg egyszer sem tette szóvá, hogy legyetek együtt, akkor te rohantál a vesztedbe.
Ezért nem kell olyannal lefeküdni, aki nem a párod... Egyrészt.
Másrészt, vajon a másik lány tud róla, hogy amíg őt fűzte, veled hetyegett?
Előre leszögezem, hogy én bunkó vagyok.
Igen, jogosan érzed magad átverve, ez egy féreg. Addig kellettél, amíg a barátnője nem tudott odaköltözni. Ő meg csóri azt se tudja, hogy a távkapcsolatban a pasija végig csalta. Nos, én ezen változtatnék, és bizonyítékokkal együtt felvilágosítanám. Aztán vagy együtt maradnak, vagy nem.
A pasinak a képébe röhögnék, hogy most, hogy kiismertem, havernak se kell. Szórakozzon más érzelmeivel.
#5 vagyok és hogyha úgy érzed infózhatsz a lánynak, de ha nem volt a barátnője akkor amikor téged is meg őt is megfektette, akkor nem hiszem, hogy van értelme. Csakis akkor hogyha hazudott ezzel kapcsolatban és a párja egy ideje és most költöznek össze.
Mert nem egy és nem kettő ember fekszik össze mással míg az akit tényleg szeretne, vele akar lenni nem ad esélyt.
Az lenne a legkezenfekvobb megoldás, hogy megszakítod vele a barátságot örökre, kihevernéd, okulnál az esetből és csak akkor szexelnél valakivel ha előtte előre lefektetnétek a szabályokat.
En fel se tételezem egy kapcsolat elején azt a máikról amit te.
Számos esetben meggyőzödök és csak utána kezdek hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!