Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt jogosan várom el a leendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jogosan várom el a leendő páromtól?

Figyelt kérdés
Orvostanhallgató vagyok, és az utóbbi időben két fiúval is ismerkedtem. Nekik imponált, hogy egész sok mindenhez hozzá tudok szólni, de én bem tapasztaltam ugsanezt náluk.Mindketten nagyon kedvesek voltak, aranyosak, de zavart, hogy az egyikük intellektuálisan nem volt számomra érdekes(komoly témákhoz hozzá sem tudott szólni, viccet csinált mindenből),a másikkal pedig már egész jól elbeszélgettem, de nála pedig az zavart, hogy folyamatosan játszik, nem fejleszti magát, minimálbérért dolgozik és ez meg is felel neki. Jogosan érzem azt, hogy számomra szellemileg izgalmasabb,ambiciózusabb férfire van szükségem?

2022. ápr. 9. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Akkor keress olyat...
2022. ápr. 9. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

De nehéz az isko... akarom írni a csajok kedvében járni... :,D

Azt kell választani, aki az elvárásaidnak leginkább megfelel.

2022. ápr. 9. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Örülök, hogy céltudatosan és bölcsen szeretnél párt találni magad mellé! A megoldás egy harmadik lesz :)
2022. ápr. 9. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre nem lehet mondani, hogy jogos vagy nem jogos. Ha ilyen férfit képzelsz el magad mellé akkor ilyet kell keresned.
2022. ápr. 9. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Azt vársz el, amit akarsz, max nem találsz olyat,aki megfelel. Nekem az a tapasztalatom amúgy, hogy az elvárások akkor jönnek elő egyáltalán, ha eleve nem tudnál szerelmes lenni a másikba. Ha igazán beleszeretsz valakibe, akkor tökmind1 lesz hogy atomfizikus vagy a sarki boltban dolgozik az illető.

Ha netán szerelem nélkül ilyen totál hideg racionálisan választasz párt,akkor az előbb utóbb boldogtalan kapcsolat lesz.

2022. ápr. 9. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Kicsit sem vagy beképzelt, nyilván a srác is beszélhetett volna olyan dolgokról, amihez hozzá se tudtál volna fingani, csak te erőltetted ezt a szellemi maszturbációt.
2022. ápr. 9. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha számodra ez fontos egy párkapcsolatban, akkor várd el. Nyilván nem tudjuk, ez milyen szinten megy nálad, vagy mit tekintesz komoly témának. Két potenciális jelölt után még nem vonnék le messzemenő következtetést, de ha később se találsz senkit, aki megfelelne az igényeidnek, akkor vagy rossz helyen keresel, vagy érdemes lehet lejjebb adni az igényekből.
2022. ápr. 9. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Te sem vagy teljesen kerek, ha ebből jogos/nem jogos kérdést csinálsz. Hiába vagy orvostan hallgató.
2022. ápr. 10. 05:37
 9/11 nemaRendőrség ***** válasza:
86%

Abszolút jogos. Én is mérnököt vettem feleségül, mivel van pár 2 diplomám, és egyetemi kutatói körökben is otthonosan mozgok.

Nem ez volt a fő szempont, de hatalmas előny, hogy lehet beszélgetni a szintemen a párommal

2022. ápr. 10. 08:10
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Szint alatt, szint felett nem jó ismerkedni, mert társas magány, vagy válás lesz a vége.
2022. ápr. 10. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!