Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jogosan várom el a leendő páromtól?
Mi számít szintnek? Az intelligencia nem feltétlenül jár együtt az iskolázottsággal. Nyilván az ad egy rálátást gondolkodás módot. De az én vőlegényemnek például szakmája van amiben viszont igen sikeres. Nekem van két diplomám ezzel a hozzáállással amit fentebb írtak sokan gyakorlatilag nem lenne közünk egymáshoz semmilyen szinten. De pont ez hogy különbözőképpen látjuk a dolgokat egész más meglátásba helyeződnek dolgok. Szerintem ez érdekes és izgalmas. Nyilván az ő szakmai dolgaihoz én nem értek ő pedig az enyémhez nem de mi nem is igenyeljuk azt hogy ezeket a kérdéseket feltétlenül egymással beszéljük meg. Erre jók a kollégák vagy hasonló körben mozgó barátok. Ettől függetlenül komoly mély tartalmas beszélgetéseink és vitáink is vannak.
De nyilván ezt mindenkinek magának kell eldönteni hogy mik az elvárásai. És azzal sincs baj ha te olyan körből szeretnél párt mint ahol te mozogsz. Én nekem ez nem volt fontos.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!