Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikus helyzetekről, szituációkról szoktatok álmodozni, amiket szeretnétek egyszer megélni a leendő, vagy akár a jelenlegi szerelmetekkel?
Nevezzetek nyálasnak, de nekem van sok :D
Az egyik ilyen például, hogy egy nyári késő délutánon kisétálunk a Margit szigetre a (jövendőbeli) párommal, viszünk magunkkal egy nagy takarót, letáborozunk egy árnyékos helyre, és ott töltünk el néhány órát.
Elfeküdnék a takarón és belehajtanám a fejem az ölébe, miközben ő simogatná, és úgy beszélgetnénk mindenféléről. Persze neki is kijutna a kényeztetésből, megmasszíroznám például a vállait és a nyakát, valamint persze rengeteget bújnánk, ölelgetnénk, puszilgatnánk egymást, meg hát nyilván a csókok se maradnának el :)
Annyira jó lenne egy ilyet megélni :/ Nektek vannak hasonló vágyálmaitok?
F
Nincsenek.
Egy jó egytálátel nagyobb öröm :D
Bekapni 5-5 gramm gombát és felemelkedni a nyolcadik dimenzióba, majd meditálni egy napot szünet nélkül a végtelen szeretet nevében.
Még rengeteg vágyálmom van, de ez a legnagyobb.
Mindig is ki akartam próbálni, férfiként, hogy milyen lehet egy vadidegen nőhöz közel kerülni.
Vázolom a szitut.
Pl.
Leülök a buszon egy csinos nő mellé. Meleg nyár van, a nő miniszoknyában van, én rövidnadrágban. Kevés az ülések közti hely, és a busz fordulásainál enyhén összeér a combunk, térdünk.
Nagyon enyhén,.... De már várom a következő kanyart, és amikor érzem a selymes bőrét, ahogy egymáshoz érünk, szinte szikrázik a levegő. Aztán nagyon enyhén de ott tartom a combom a combjánál, és érzem hogy ahol összeér, forró, selymes érzés. Nem is merek odanézni, semleges arccal próbálok magam elé nézni, közben minden idegsejtem arra az összesimuló két négyzetcentire koncentrál. Érzem hogy megkeményedek, s hogy a szívem dübörög a mellkasomban..... 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!