Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan ismerkedtetek meg az első szerelmetekkel, valamint a jelenlegivel?
#3 "cSaK hEcCbőL rEgIsZtRáLtAm"
Ezer okból kiakaszt, ha valaki ilyet ír
Elsővel egy diák melós helyen voltunk.
A jelenlegivel meg a tinderen. Én akkor komolyat kerestem. Ő meg igazából maga se tudta. Aztán valahogy összejottunk. Mint kiderült róla régen előttem nagy csajozós volt. De úgy tűnik én bennem talált valamit ami miatt velem maradt.
25N
Az elsővel, mikor “bandaztunk” = fiúk összejöttek sörözni és beszélgetni , akkor néha becsatlakoztak ujjak. Unatkozott, s ott ragadt velünk. Aztán megsajnalt, hogy milyen lúzer vagyok, s pár hét múlva összejöttünk.
Most kettő van, mindkettő tancrol, salsa forever!
Az elsővel a suliban. Csapta a szelet, én meg végül beadtam a derekam.
A párommal egy újdonsült ismerősöm lakótársa révén. Úgy gondolta a lakótárs, hogy hasonló az érdeklődési körünk, így elmentünk együtt a jelenlegi páromhoz kávézni.
Szia! Az elsővel a középiskolai gólyatáborban, a jelenlegivel (a férjemmel) a menzán.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!