Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol/hogyan ismerkedtetek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/hogyan ismerkedtetek meg az első szerelmetekkel, valamint a jelenlegivel?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi!
2019. márc. 5. 23:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
83%
Buszmegállóban Honfoglalóztam részegen, Ő meg segített. 😁😂
2019. márc. 6. 00:10
 2/11 anonim válasza:
22/N Ez lemaradt.
2019. márc. 6. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első osztálytársam exe volt és egyszer elkísértem a lányt randira ott ismertem meg és miután szakítottak mi összejöttünk. A másodikat (jelenlegi) társkeresőn ahová igazából csak heccből regisztráltam, nem gondoltam, hogy találok valakit :) 22N
2019. márc. 6. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

#3 "cSaK hEcCbőL rEgIsZtRáLtAm"

Ezer okból kiakaszt, ha valaki ilyet ír

2019. márc. 6. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Elsővel egy diák melós helyen voltunk.

A jelenlegivel meg a tinderen. Én akkor komolyat kerestem. Ő meg igazából maga se tudta. Aztán valahogy összejottunk. Mint kiderült róla régen előttem nagy csajozós volt. De úgy tűnik én bennem talált valamit ami miatt velem maradt.

25N

2019. márc. 6. 08:15
 6/11 Diavolino44 ***** válasza:

Az elsővel, mikor “bandaztunk” = fiúk összejöttek sörözni és beszélgetni , akkor néha becsatlakoztak ujjak. Unatkozott, s ott ragadt velünk. Aztán megsajnalt, hogy milyen lúzer vagyok, s pár hét múlva összejöttünk.

Most kettő van, mindkettő tancrol, salsa forever!

2019. márc. 6. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Az elsővel a suliban. Csapta a szelet, én meg végül beadtam a derekam.

A párommal egy újdonsült ismerősöm lakótársa révén. Úgy gondolta a lakótárs, hogy hasonló az érdeklődési körünk, így elmentünk együtt a jelenlegi páromhoz kávézni.

2019. márc. 6. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! Az elsővel a középiskolai gólyatáborban, a jelenlegivel (a férjemmel) a menzán.

35/N

2019. márc. 6. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
1és2. szerelmemmel buliban. Első 1 hónapig a második 4 évig tartott. A második nem ivott és nem füvezek de azon a bulin mind ketten kivételt tettünk. :)
2019. márc. 20. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
19 illetve 20 voltam akkor. Ffi
2019. márc. 20. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!