Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vártok egy kapcsolattól, mit vártok a (leendő) párotoktól?
Azt várom, hogy az életem szebb, könnyebb, teljesebb, boldogabb legyen, mint amilyen lenne szingliként. Hogy hozzátegyen az életemhez, és ne elvegyen belőle.
Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor jobb egyedül. De szerencsére a párom kimaxolja ezt a feltételt.
Ez a minimum hogy jobb vele, mint nélküle, különben nem lenne eleve értelme egy párkapcsolat intézményének.
Az alapokon felül én azt várom most eme pillanatban, hogy a hibáim ellenére tervezzen komolyat, és ne keressen mást a hibáim miatt komolyra, engem meg ne átmenetre vegyen
Átverésnek élném meg valahol az olyat hogy széditenek hosszu távu kapcsolat reményével, közben meg csak átmenetre jóvagyok.
Semmit, az elvárásoktól az ember rossz kedvű és boldogtalan lesz (mindkét oldalon)
De ha úgy merül fel a kérdés, hogy mit "adhat" egy kapcsolat, akkor a semmi és a minden között bármit (beleértve a két végpontot).
Utolsó, igen, a tiédhez hasonló vélemények miatt tettem fel előzőleg úgy a kérdést, hogy "vannak-e elvárásaitok a párotokkal, kapcsolatotokkal szemben?"
Nekem szerintem vannak, mások szerint nem jó így élni. Én nem tudom. Nem tudok előzetes tervek, elképzelések szerint létezni.
Az jogos elvárás, hogy szeretném, hogy segítsen azokban a dolgokban, amik nekem nehezemre esnek/nem vagyok jó bennük? Nektek ilyen a párotok, illetve ez már eleve preferencia volt, mikor összejöttetek vele?
Nekem ez egyre bántóbb, hogy egyre kevésbé valósul meg a fent említett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!