Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem vágyom most annyira a társaságára?
Nem ennek kellene a kérdésednek lennie, hanem pl.
"Jogosan nem szólok ehhez a pasihoz az életben többet?"
vagy ilyesmi:
"Jogosan járt el a pasi, korrekt volt tőle, én vagyok a naiv liba?"
Mert kérdező nem ígért neked semmit, izgalmat érzett, ergo szexuális vágyat, vagy kanos volt amit kielégítettél.
Nincs az, hogy jogos a te részedről, mert elmondta őszintén, hogy másra nem vagy jó.
Ez csak mese volt, ennyire ostoba vagy?
Kibeszelte magát, de még ha igaz is minek feküdtel vele össze?
Megérte? ^^
Nem értem minek tetted ha sokkal többet szerettél volna de előre megmondta mi a hézag...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
A múltkori kérdésnél még együtt volt a párjával, amikor megkért, hogy ne beszéljetek pár hétig..
1.
Azért akkor sem kellene így valaki fejét elcsavarni, ha tudja hogy szerelmes lesz majd koptatja.
Tipik Chad viselkedés és undorító.
Szerencse, hogy már nem sokan dőlnek be ennek..
Sajnálom, Kérdező!
Engedd el, tiltsd. Az ilyen csak luknak nézi a csajokat. :(
De mivel csavarta el a fejét?
Külsejével esetleg, szavakkal biztosan nem, mert őszintén elmondta, hogy nincs esélye.
Nem fexel le vele, ennyi.
Ez a kérdező hibája, nem a pasié.
Figyelj, ő egy nő ő meg férfi.
Ő rakta szét a lábát, ő döntése volt, akármit is csinált.
Ha tegyük fel a kérdező sugallta, hogy:
"Gyere már, rakjál meg!" melyik férfi állna ellen, amikor kívánja bizonyos szinten őt is, főleg meg a szexet?
Neki elvégre tiszta a lelkiismerete, mert előre szólt, hogy több nem lesz a terítéken.
Ez ilyen dolog és a pasi nem hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!