Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan nem vágyom most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem vágyom most annyira a társaságára?

Figyelt kérdés
Egy fiúval azt hittem alakul valami köztünk, én szépen belészerettem és meg is csókolt. A csókjában azt éreztem hogy ez nála is több, ráadásul mondta hogy izgalmat érez ha rám gondol. Egyszer feljött hozzám tanulni és kicsit a lelkizés átment másba. Utána mondta hogy bújjak hozzá. Másnap felhoztam hogy jó lenne együtt lenni egy párként is, erre közölte hogy tudja hogy én belé vagyok esve, és bár neki is vannak érzései irántam, ő nem tudja viszonozni ilyen szinten a szerelmemet. Nagyon rosszul esett hogy így is lefeküdt velem hogy közben nem is érzett úgy irántam. És sírok ha eszembe jut. Kicsit kiakadtam emiatt rá és mondta hogy neki sincs jó kedve, azt ajánlotta fel hogy ne cseteljünk pár hétig meg ne is találkozzunk.

2022. dec. 14. 20:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%

Nekem akkor szerencsém volt ezek szerint, lehet jó emberismero vagyok.

Annyit tudok, hogy semmiképp nem éri meg lefekudni egy pasival, ha mimimum nem randiztok, jártok.

A kérdező egyik opcióba sem esik és ja attól, hogy fiatal vagy attól még vigyazhatsz és nem kell oda adnod magad.

Az ilyen pasik nem érnek semmit, kár utánuk bánkodni. 🤷‍♀️

2022. dec. 15. 12:21
 22/31 anonim ***** válasza:
34%

Azzal tisztában vagyok, de nem az a kérdés, hogy volt-e ilyesmi fajta görényhez szerencsém, hanem, hogy jogos-e hogy nincs kedve találkozni.

És nem jog kérdése, mert a pasi nem is akar találkozni többet...

2022. dec. 15. 18:34
 23/31 A kérdező kommentje:
De akar találkozni, pont ez a baj. Hogy mondta hogy ő továbbra is csak szexet akarna tőlem. A chatben lévő szünetet azért mondta mert sokszor kiborultam meg rossz kedvem volt, miután benyögte hogy nem akar tőlem komolyat
2022. dec. 15. 19:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
26. Kérdező, ne menj bele. Kihasznál és sérülni fogsz. Egyszerűen tiltsd le.. :(
2022. dec. 15. 19:27
 25/31 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van...
2022. dec. 15. 19:29
 26/31 anonim ***** válasza:
54%

Drága kérdező kezdem azt hinni, hogy kamu az egész sztori, mert miután okokat írok, szerinted támadlak új infókat osztasz meg, DE tegnap, amikor ki írtad a kérdést valahogy "elfelejtetted" xD

Úgyhogy befejeztem, csinálj amit csak akarsz.

Ha mégiscsak igaz a sztori akkor sem értem miért filózol rajta, hiszen megmondta, leirta, hogy szextől többet ne várj!

Mit akarsz, szenvedni, azt, hogy használjon?

Vagy inkább adni magadnak egy esélyt olyan pasival, aki szerelmes beléd úgy mint te belé és minden boldogságot megadna?

Te döntésed, én azon nyomban letiltottam volna, hogy kiejtette a száján, hogy az exet siratja és csak ürítésre használna.

Amúgy korrekt a csávó mégiscsak, nem hulyit, választás elé állított, rajtad múlik, hogy a labtorloje akarsz lenni vagy megorzod az emberi méltóságod...

2022. dec. 15. 19:33
 27/31 anonim ***** válasza:
27%

29. Aki szerelmes, sokszor vak.

De kezdem azt érezni, te nem is tudod pontosan milyen ez... :D

Ráadásul a kérdező lehet mérgező családi kapcsolatban nőtt fel, ez is okot adna az egészre.

2022. dec. 15. 20:14
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem okokat írsz, hanem nem tudom, az honnan jött, hogy soha többet nem akar velem találkozni meg hogy eleinte közölte, hogy nem akar többet😅 ezeket ugyanis én nem írtam le, nyilván ha az elején közölte volna, hogy csak szex, akkor nem lenne értelme a kérdésnek, mert valszeg én is elhajtottam volna...azt hittem, ez logikus, de légyszi, ne szerkesszük a történetet
2022. dec. 15. 20:17
 29/31 anonim ***** válasza:
33%

Ja, hogy elhajtottad volna...

És akkor miért írsz ki kérdést, miért nem tiltottad le? ^^

Érdekes, hogy azelőtt, hogy megr@kott akkor eszedbe se jutott, hogy:

"Vajon csak szexre vagyok-e?" Vagyis mégse, mert szerelmes vagy és akkor lehet hulyesegeket csinálni más(ok) szerint. XD

Na hát akkor továbbra is csevegj vele, hátha beléd esik ő is, mert hát te nem voltál ostoba, hogy úgy feküdtel le vele, hogy még csak nem is jártok. (szarkazmus)

Mondjuk mit is akarna tőled amikor azonnal oda adtad magad pár szép szó miatt? Igaza van, semmi női tartásod.

Amúgy nyugodtan írj még valami "okosat" ha jólesik mint pl.

"ha az elején közölte volna, hogy csak szex, akkor nem lenne értelme a kérdésnek, mert valszeg én is elhajtottam volna"...

Mert tiszta sor, hogy úgyis kifeküdtél volna, mert szerelmes vagy :D

És még fogsz is, hiszen várod mikor szól:

"Gyere dugni, mert érzek irántad valamit!"

A tényeken nem változtat, hiába nyitottad ki a csipád, miután itt van (pár) személy aki egyetért veled.

Naiv vagy, buta, tapasztalatlan

és nincs semmi önbecsülésed.

Peace és sok sikert a "szerelem" nevében. :)))

2022. dec. 15. 20:49
 30/31 A kérdező kommentje:
Jó, hagyjuk😅
2022. dec. 15. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!