Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik engednétek ezt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik engednétek ezt a barátnőtöknek ?több lent

Figyelt kérdés
ha a barátnőtök folyton képeket tenne ki magáról facebookra instagramra ahol mondjuk sok fiú követi hozzászolnak likolják szinte csak fiú barátai lennének

2023. ápr. 10. 17:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%

30. Milyen papír? Ja hogy te még itt ügyvédet fizetsz de rágalmazol név nélkül? Az konkrét, biztos nagy ember lehetsz. 🫢

Olyan Lölő féle 🫢..

2023. ápr. 11. 14:17
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy nem akarok az ország pénztárcája lenni 🤣🤣🤣

Igen tudod van ilyen.... Az neked Nagy ember ha valaki ügyvédet fizet? Ha már van egy kis családi vállalkozásod ahhoz is szükséges. Rágalmazás hol mikor 🤣🤣🤣

Az nem az én saram hogy, magadra ismersz és nem tudod elfogadni.. Egyébként a gyermekem ennél jobb csőbe húzós szöveget kitalál.

Nincs privát fogd fell. 😆

2023. ápr. 11. 14:23
 33/33 anonim ***** válasza:
76%

32. Még mindig nem ismertem magamra, csak jót nevettem rajtad.

Szép napot, arctalan troll! :)

2023. ápr. 11. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!