Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőtöknek mennyit engednétek meg?
imádom,szeretem, ő életem értelme, viszont pár dolog nem tetszik:
utálom a háziállatokat><kutyát akar
utálom ha vki meg akarja szabni mit vegyek fel><divatmániás
az én albérletembe akar rendezkedni(más színre festés,stb..), amit szintén utálok (de nem akartam eddig megbántani, mert szeretem, de akkoris..)
ti meddig engednétek a 21-ből? mert nekem kissé fogytán a türelmem, és nem vagyok a finom közlések mestere, hanem cukormáz nélkül a szeme közé mondom mindenkinek a bajom.
24f
Gondolom lehet vagy 20 éves a csaj, mit vársz tőle?
Fészekrakó...
A legjobb, ha ráhagyod ilyenkor.
Megpacskolod a seggét, adsz neki egy csókot és azt mondod, jól van, jól van...
Tíz perc múlva elfelejti és kész.
Mondjuk szeretünk kompromisszumokat is kötni,bocsi ha lányként szólok hozzá.
Például te utálod a háziállatot,ő viszont akar egyet.
Akkor vegyetek valami aprócska kisállatot,aminek könnyebb a gondját viselni,a kutyával foglalkozni is kell.
Mond meg neki,hogy ne nagyon szóljon bele az öltözködésedbe,mivel te sem szólod le az ő ízlését,divatmánia ide vagy oda.
Szóval nem éltek együtt?A festés dolog,bútorok rendezgetése már nagyobb dolog,ha nem él veled.
Elég ha betesz pár csecsebecsét,ami az ízlésének megfelel,nem kell túlspilázni a dolgot.
Beszéljétek át,nem kell neki támadni.
Most mondhatnám azt,hogy ráfázol,ha megpróbálasz ellenállni,de talán nem esik bajod. :D
De most komolyan.
Nem szabad mindent nekünk se megengedni,csak mert nők vagyunk.
Ha mindenre rábólintasz,a fejedre nő,majd meglátod.Tapasztalat.
Volt egy idő,amikor mindent elértem és megkaptam a barátomtól,mármint az volt,amit én akartam..és csak rosszabb lett.Leszokni meg nehezebb volt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!