Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőtöknek mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőtöknek mennyit engednétek meg?

Figyelt kérdés

imádom,szeretem, ő életem értelme, viszont pár dolog nem tetszik:

utálom a háziállatokat><kutyát akar

utálom ha vki meg akarja szabni mit vegyek fel><divatmániás

az én albérletembe akar rendezkedni(más színre festés,stb..), amit szintén utálok (de nem akartam eddig megbántani, mert szeretem, de akkoris..)

ti meddig engednétek a 21-ből? mert nekem kissé fogytán a türelmem, és nem vagyok a finom közlések mestere, hanem cukormáz nélkül a szeme közé mondom mindenkinek a bajom.

24f

2016. márc. 16. 23:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
A lakást hagynám De csak ha együtt éltek, pár díszt betehet. A divat sose érdekelt meghallgatom és nem azt veszem fel vagy néha direkt kikérem a véleményét így nem tûnik fel neki ha zavar. A Kutyus meg na Ott elcsábulnék mert imádom a dögöket :D
2016. márc. 16. 23:51
 2/23 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom lehet vagy 20 éves a csaj, mit vársz tőle?

Fészekrakó...

A legjobb, ha ráhagyod ilyenkor.

Megpacskolod a seggét, adsz neki egy csókot és azt mondod, jól van, jól van...

Tíz perc múlva elfelejti és kész.

2016. márc. 16. 23:52
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... A festés-mániának eddig én ellen tudtam állni (tök jó a fal nálam), a kiskutya viszont most is itt alszik az ölemben (barátnőm az ágyban)... :) Szerencsére a ruházkodásomba nem szól bele.
2016. márc. 16. 23:53
 4/23 A kérdező kommentje:
22 a bnőm :D
2016. márc. 16. 23:59
 5/23 A kérdező kommentje:
ha lenne kutya akkor valakinek mindig ki kéne vinnie, az meg én nem akarok lenni, mert rühellem :S amég kicsik,cukik aztán felnőnek és már nem is érdekesek..
2016. márc. 17. 00:01
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Kutyával ne engedj, mert te fogsz járkálni vele, mikor ő "jaaaaj de rosszul van" meg "köh köh de beteg" + véres napok vámpírföldön van éppen. És ha nem mész ír ki ide kérdést és te leszel a szemét, amiért nem vitted le.
2016. márc. 17. 00:03
 7/23 ~OnLány~ ***** válasza:
93%

Mondjuk szeretünk kompromisszumokat is kötni,bocsi ha lányként szólok hozzá.

Például te utálod a háziállatot,ő viszont akar egyet.

Akkor vegyetek valami aprócska kisállatot,aminek könnyebb a gondját viselni,a kutyával foglalkozni is kell.

Mond meg neki,hogy ne nagyon szóljon bele az öltözködésedbe,mivel te sem szólod le az ő ízlését,divatmánia ide vagy oda.

Szóval nem éltek együtt?A festés dolog,bútorok rendezgetése már nagyobb dolog,ha nem él veled.

Elég ha betesz pár csecsebecsét,ami az ízlésének megfelel,nem kell túlspilázni a dolgot.

Beszéljétek át,nem kell neki támadni.

2016. márc. 17. 00:05
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
fesd ki a lakást, és ezentúl öltözködj úgy, ahogyan neki tetszik, és akkor már háziállatot sem kell venni, mert te leszel az
2016. márc. 17. 00:11
 9/23 A kérdező kommentje:
elméletben a jövő hónapban költözne ide, de ez most egy kicsit beparáztatott :D majd megpróbálom nem bántóan tálalni
2016. márc. 17. 00:15
 10/23 ~OnLány~ ***** válasza:
75%

Most mondhatnám azt,hogy ráfázol,ha megpróbálasz ellenállni,de talán nem esik bajod. :D

De most komolyan.

Nem szabad mindent nekünk se megengedni,csak mert nők vagyunk.

Ha mindenre rábólintasz,a fejedre nő,majd meglátod.Tapasztalat.

Volt egy idő,amikor mindent elértem és megkaptam a barátomtól,mármint az volt,amit én akartam..és csak rosszabb lett.Leszokni meg nehezebb volt. :P

2016. márc. 17. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!