Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőtöknek mennyit engednétek meg?
imádom,szeretem, ő életem értelme, viszont pár dolog nem tetszik:
utálom a háziállatokat><kutyát akar
utálom ha vki meg akarja szabni mit vegyek fel><divatmániás
az én albérletembe akar rendezkedni(más színre festés,stb..), amit szintén utálok (de nem akartam eddig megbántani, mert szeretem, de akkoris..)
ti meddig engednétek a 21-ből? mert nekem kissé fogytán a türelmem, és nem vagyok a finom közlések mestere, hanem cukormáz nélkül a szeme közé mondom mindenkinek a bajom.
24f
Figyu, ha felidegesit, akkor rogton veheted a kabatod es " mrnned kell kutyat setaltatni."
A kutyaval jokat lehet egyutt futni jarni: motival. Egy kutya sokkal normalisabb, mint egy ember: mindig jokedvu, akarhova mentek, orul. Ha elmondod a vrlemenyed, nem vitatkozik.
A leirasod alapjan Neked a kutya kene egyedul. Ja, meg a lakas berendezesebe se szol bele.
N
9 :D :D
Kutya dologban ne engedj, néha vegyél fel valamit, ami neki is tetszik, de nem kell mindig, a falat meg te tudod szeretnéd-e vattacukor rózsaszínen szivecske, masni, virág stb. cuki mintával.
De most komolyan, te tudod mennyit tűrsz, ha már túlzásba esik, mondd meg neki. Lehet, hogy megsértődik, de gondolj csak arra egy doboz bonbon vagy tudomisén mi után milyen jó lesz a békülős szex, és megint szeri van fél napig :3 :D Ez már csak ilyen barátom.
Biztos hogy a barátnődről van szó nem a kisállatodról vagy a gyerekedről? A barátnőd nem az alattvalód, nem uralkodhatsz felette, azt csinál amit akar. Ha nem tetszik, nem kell összeköltözni, de semmilyen hatalmad nincs felette.
Amúgy meg hogy gondoltad? Beköltözik a te kis tökéletes világodba, tojáshéjon járkál körülötted nehogy valami ne tetszen, és minden nap eléd borul és hálát ad amiért ilyen szerencsés? Te hogy éreznéd magad ha olyan helyen kellene élned, ahol minden a másik kedve szerint lenne? Hát megmondom: az minden lenne csak nem otthon.
A kutyával valóban több a macera, minthogy egy háziállatot nem akaró ember nyakába (lakásába) kellene varrni. Ha valaki szívesen viszi le napi 3-4x akkor oké, de kétlem, hogy a barátnőd kezdeti lelkesedése ennyire kitartana. Nekem legalábbis nem tartana. Ezért van macskám :D A barátom sem akart cicát, egyébként, csak én kierőszakoltam belőle. Nem bánta meg, szinte jobban szereti a macskát, mint én. Pedig ő eredetileg nem is cicapárti. Szóval ha nem is kutyát (vagy macskát) szereztek be, valami kevésbé időigényes állatban még elgondolkodhatsz, akit nem kell hóban-fagyban-esőben-másnaposan-ésatöbbi levinni sétálni, ha törik, ha szakad, hanem van egy kis doboza a lakásban, ahova elintézheti a dolgát, mert lehet, hogy végül még te is örülni fogsz neki. A barátnődet ebben a kérdésben könnyen lebeszélheted (szerintem, nálam legalábbis működött), hogy a kutya lakásban nagyon nem jó- a korábbi levinni sétálni kérdésből sem, de egy kutyának azért jóval nagyobb a helyigénye, mint mondjuk egy hörcsögnek, nem tudom, mekkora a lakásotok, de hogy nem akkora, mint egy hatalmas udvar, abban szinte biztos vagyok. Ha meg albérlet, akkor nem is biztos, hogy a tulajdonos enged állatot tartani. Elég gyakori jelenség, féltik a berendezést és a padlót.
Az, hogy divatmániás, nekem nem jelenti azt, hogy meg is szabja, mit vegyél fel, simán ráhagyhatod ezt a kérdést annyival, hogy neked nem tetszik az adott ruhadarab, és felveszed a magad kedvencét. Ha nem tetszik neki, akkor ne nézzen oda. Ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni.
A szobafestés nagyon romantikus program ketten, ha egy olyan színre festené esetleg, ami neked is tetszik, belemehetsz, de egyébként itt azért én már elég erősen meghúznám a határokat. Ha otthonosabbá akarná tenni a lakást, akkor vigyen pár plüssállatot vagy ragasszon fel matricákat a falra, tud az jól is kinézni, nem feltétlenül kell a fáradtságosabb és macerásabb utat választania.
Alapvetően vannak kérdések, amikben meg lehet próbálni kompromisszumot kötni, elvégre az együtt élés az erről szól, de meg kell találni azt a határt, amin túl neked már kellemetlen lenne, ami már kívül esik a komfortzónádon, és azokat határozottan meg lehet mondani. Érdemes lenne kialakítanod egy olyan módszert, amivel ezt meg tudod tenni anélkül, hogy a másikat megbántsd- nem feltétlenül a cukormázas, virágnyelvi szintű közlésről beszélek, de van átmenet a "utálom, hogy át akarod festeni a falam" és a "kisszívem, neked bármit" között is. Ezt az átmenetet megtalálni egyébként is hasznos tulajdonság.
úgy picsogsz, mint egy 15 éves lány
most megmondom, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve
én a helyedben keresnék olyan lányt, akivel jól kijövök
ha már most rá akar telepedni a lakásodra, nem túl biztató
gondolj bele mi lesz később....
2-n nagyon röhögtem...
Szerintem, ha ő költözik, ő alkalmazkodjon. Kutyát hozzon, ha akar, de tudja előre, hogy te nem szeretnél vele foglalkozni, csakis miatta engedsz. Ha megy, vigye, ha marad, foglalkozzon vele.
Festés meg ha majd már működik az ottlakás flottul...de csakis közös megegyezés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!