Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőtöknek mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőtöknek mennyit engednétek meg?

Figyelt kérdés

imádom,szeretem, ő életem értelme, viszont pár dolog nem tetszik:

utálom a háziállatokat><kutyát akar

utálom ha vki meg akarja szabni mit vegyek fel><divatmániás

az én albérletembe akar rendezkedni(más színre festés,stb..), amit szintén utálok (de nem akartam eddig megbántani, mert szeretem, de akkoris..)

ti meddig engednétek a 21-ből? mert nekem kissé fogytán a türelmem, és nem vagyok a finom közlések mestere, hanem cukormáz nélkül a szeme közé mondom mindenkinek a bajom.

24f

2016. márc. 16. 23:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
kiscsákó ,gondolom első nőcske akivel sikerül összeköltözni,ez nem baj.maffiatempo vagy nem maffiatempó,nőkkel nem kell maffiáskodni :p egyedül a kutyát engedném meg neki azt is úgy ,ha ő gondoskodna róla,reggel-este viheti sétálni ha esik ha fúj télen nyáron, a kutyakakit szedheti a pici kezecskéivel.
2016. márc. 17. 16:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nőként szólok hozzá, de szerintem a nőknek sem kell mindent engedni.

-kutya: Nekem eleve volt és van 3, a férjemnek nem volt sok választása, mert nyilván nem fogom kidobni őket, de nem is várta volna el tőlem.

- ruházkodás: ha konkrétan divatmániás, de téged ez nem érdekel, akkor ne hagyd magad. Más kérdés, ha te pl rózsaszín pólót akarsz felvenni, azt én se engedtem volna a páromnak, bár ő nem hordana ilyesmit:) Annak ellenére, hogy nagy divat, ahogy a lábhoz tapadó gatyát sem.

-festés: a fal színéről szerintem lehet beszélni, de csak addig amíg nem olyan színt akar ami neked nem fér bele.

2016. márc. 17. 18:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha a te házadban mindenkinek hozzád kell alkalmazkodni, akkor minek összeköltözni? Ja hogy kényelmes lenne ha valaki főzne, mosna, takarítana, este leszpna?

A párkapcsolatokban egyenlőek a felek, ez a kettő meg üti egymást.

Azt senki nem mondhatja meg hogy miként öltözködj de az összes többi olyan dolog amiben nem dönhetsz egyedül ha együtt akarsz élni valakivel.

2016. márc. 17. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!