Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőtöknek mennyit engednétek meg?
imádom,szeretem, ő életem értelme, viszont pár dolog nem tetszik:
utálom a háziállatokat><kutyát akar
utálom ha vki meg akarja szabni mit vegyek fel><divatmániás
az én albérletembe akar rendezkedni(más színre festés,stb..), amit szintén utálok (de nem akartam eddig megbántani, mert szeretem, de akkoris..)
ti meddig engednétek a 21-ből? mert nekem kissé fogytán a türelmem, és nem vagyok a finom közlések mestere, hanem cukormáz nélkül a szeme közé mondom mindenkinek a bajom.
24f
Bocs, hogy nőként szólok hozzá, de szerintem a nőknek sem kell mindent engedni.
-kutya: Nekem eleve volt és van 3, a férjemnek nem volt sok választása, mert nyilván nem fogom kidobni őket, de nem is várta volna el tőlem.
- ruházkodás: ha konkrétan divatmániás, de téged ez nem érdekel, akkor ne hagyd magad. Más kérdés, ha te pl rózsaszín pólót akarsz felvenni, azt én se engedtem volna a páromnak, bár ő nem hordana ilyesmit:) Annak ellenére, hogy nagy divat, ahogy a lábhoz tapadó gatyát sem.
-festés: a fal színéről szerintem lehet beszélni, de csak addig amíg nem olyan színt akar ami neked nem fér bele.
Ha a te házadban mindenkinek hozzád kell alkalmazkodni, akkor minek összeköltözni? Ja hogy kényelmes lenne ha valaki főzne, mosna, takarítana, este leszpna?
A párkapcsolatokban egyenlőek a felek, ez a kettő meg üti egymást.
Azt senki nem mondhatja meg hogy miként öltözködj de az összes többi olyan dolog amiben nem dönhetsz egyedül ha együtt akarsz élni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!