Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti engednétek a barátnőtöknek, hogy találkozgasson azzal a férfival, aki hajt rá?
Én nő vagyok ugyan, de én kapnék ezért az biztos.. Duzzogást.
Volt hasonló eset,barátomat zavarta volna, így nem találkoztam.
Én is nő vagyok, de pont ezért sejtem, hogy a barátnődnek imponál a csóka, hiszen - magamból kiindulva:
Ha undorodok egy pasitól, és haza akar vinni: vonakodok, és azt mondom, jó lesz gyalog is... jót tesz egy kis séta. :) De ha mégis belemegyek, mert zimankós hideg van odakint, és megcsöcsörészik cserébe a pasi, akkora sallert adok neki, hogy a fal adja a másikat, és soha többé nem ülök egy légtérbe vele.
Ha ez nincs így, akkor bizony a barátnődnek bejön a pasi. Te döntsd el, mennyire tetszik ez neked.
Azigen, komoly barátnőd van. Ne várj tőle túl sokat az életben.
Te döntsd el, hogy neked belefér-e egy ilyen "nyitott" kapcsolat.
ez a kontrollod elvesztésének legvégső fázisa.
a csaj felismerte,hogy egy pipogya alak vagy és annyira nem tisztel már téged,annyira nem vesz férfi számba,hogy simán felmerülhet benne az,hogy meglép egy ilyet.
és hogyan reagálnék?
két opció lehetséges.
1.nem szép dolog tudom,de nekem eljárna a kezem és egy olyan pofont kapna,hogy a kezem nyoma egy hétig virítana a képén.
utána pedig a cuccaival együtt kib-asznám a lakásból.
2.annyit mondanék-takarodj!-aztán szedelőzködne szépen és elhúzna.
És te még nem dobtad ki?
Ember, legyen már némi büszkeséged..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!