Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti engednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti engednétek a barátnőtöknek, hogy találkozgasson azzal a férfival, aki hajt rá?

Figyelt kérdés
Haza szokta őt vinni kocsival, és állítólag egyszer a melleit is megfogta. Most a barátnőm kijelentette, hogy ő nem akar rabságban élni, és találkozni fog vele. Muszáj, mert sokat segít a munkahelyén. Várom a válaszaitokat, minderre hogyan lehet reagálni.
2015. okt. 23. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy másfelé kacsingat, még le is néz, amiért kérdőre vonod. Ne higgy neki, nagyon gyenge duma ez a nő fantáziál másfelé néha... Én biztos kidobnám.
2015. okt. 23. 01:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem csak fiubarataim vannak nagyreszt. Sosem volt es sose lesz semmi tesziseg, meg ilyen mellfogdosas se. Nekik is vilagos, hogy nem fer brle a baratsagba ilyesmi. Egy irt nem illo dolgokat emailben es letiltottam: nem irok vissza es nem talalkozom vele.

Nekem volt eleg lehetosegem pasizni meg kapcsolatot vegigjarni. Egyszeruen nem akarok mast , csak az elettarsam. Tudom, hogy osszeillunk.

Ez a lany nem korrekt. En nem tudnek jarni ilyen emberrel. Nem vallalja fel a vagyait es nem teszi le a voksat egy pasas mellett. En kirugnam, mert ellenkezik az elveimmel. N

2015. okt. 23. 01:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Lapát!
2015. okt. 23. 02:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Jobb,ha most szakítasz vele,mert ha rabságnak érzi a kapcsolatotokat,akkor mást akar. Addig lépd meg amíg nem csal meg. Hosszútávon jobban jársz.
2015. okt. 23. 07:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hagynám. Mindenki azt csinál, amit akar.

Csak ha megtenné, kibsznám, mint macskát szrni.

2015. okt. 23. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:

A te esetleg kivétel a "Nőket nem szabad ütni!" szabály alól.

Elmondja, hogy tetszik, és nemhogy hozzátenné, hogy sajnálja, hanem elkezd magyarázkodni. Undorító egy ember lehet, hagyd ott minél hamarabb!

2015. okt. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!