Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti engednétek a barátnőtöknek, hogy találkozgasson azzal a férfival, aki hajt rá?
Nekem csak fiubarataim vannak nagyreszt. Sosem volt es sose lesz semmi tesziseg, meg ilyen mellfogdosas se. Nekik is vilagos, hogy nem fer brle a baratsagba ilyesmi. Egy irt nem illo dolgokat emailben es letiltottam: nem irok vissza es nem talalkozom vele.
Nekem volt eleg lehetosegem pasizni meg kapcsolatot vegigjarni. Egyszeruen nem akarok mast , csak az elettarsam. Tudom, hogy osszeillunk.
Ez a lany nem korrekt. En nem tudnek jarni ilyen emberrel. Nem vallalja fel a vagyait es nem teszi le a voksat egy pasas mellett. En kirugnam, mert ellenkezik az elveimmel. N
Persze, hogy hagynám. Mindenki azt csinál, amit akar.
Csak ha megtenné, kibsznám, mint macskát szrni.
A te esetleg kivétel a "Nőket nem szabad ütni!" szabály alól.
Elmondja, hogy tetszik, és nemhogy hozzátenné, hogy sajnálja, hanem elkezd magyarázkodni. Undorító egy ember lehet, hagyd ott minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!