Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik engednétek ezt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik engednétek ezt a barátnőtöknek ?több lent

Figyelt kérdés
ha a barátnőtök folyton képeket tenne ki magáról facebookra instagramra ahol mondjuk sok fiú követi hozzászolnak likolják szinte csak fiú barátai lennének

2023. ápr. 10. 17:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%

20. Mi is az a simpclub?

Már bocsi, engem is bőven több srác simpel de magasról teszek rájuk. Mivel a párom a párom és őt szeretem.

2023. ápr. 11. 11:38
 22/33 anonim ***** válasza:
4%

20 igen tudom teszel rájuk mondom ismerem ezt 🤣🤣🤣

Ha te is azzal töltöd a napjaid , hogy futasd magad a közösségi oldalakon neked az összeg még nem lett felkínálva lehet nem is lesz. De nem egy csajról tudom utána össze is házasodott a párjával csak hát volt az az összeg de tudom mindenki pont a kivétel a pasik meg fehér lovon a hercegek 🤣🤣🤣. simp néz utána mit jelent. Ha nem tudod a te párodnak kb nincs miért agódnia akkor nálad nincs ez

2023. ápr. 11. 11:42
 23/33 anonim ***** válasza:
56%
22 és vagyok bocsi 21 nek írtam vissza
2023. ápr. 11. 11:44
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
22. Minek futtassam magam ha boldog párkapcsolatban élek? Te meg vagy veszve, az fix..
2023. ápr. 11. 11:48
 25/33 anonim ***** válasza:
76%
A másik hogy sosem futtattam magam, ne aggódj. Nem mindenki olyan, mint akinek te hiszed. Mert általánosítani nagyon szépen tudsz.. mondjuk fogalomzavarok vannak nálad, bőven. 🙄
2023. ápr. 11. 11:51
 26/33 anonim ***** válasza:
4%
A kérdésre válaszoltam nézd meg ezek szerint a csaj igenis futatja magát az hogy magadra vetted nem éppen jelent jót ...Szerintem te pont az a típus vagy , hogy mikor kapnád a 500eft ajánlatott 2 nap múlva max igent mondanál de mondom ne nekem sírj én már kiéltem magam ezen a téren, tőlem nem fogsz kapni ajánlatott... Ne vergödj 🤣
2023. ápr. 11. 12:01
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
26. Nem vergődöm, ne aggódj. Csak nem bírom a paraszt embereket. Esetlegesen az arcodat is vállalod ehhez a nagy szellemhez, vagy csak itt interneten mersz arc nélkül sértegetni másokat? :)
2023. ápr. 11. 12:26
 28/33 anonim ***** válasza:
4%

Persze ide linkelem neked..... Hogyne a személyim meg a bankkártya adataim is kell ? Jahj de kis egyszerű vagy. 🤣 Még egyszer ne vergődj... Tipikus vagy nagyon.

Én a kérdésre írtam az hogy te magadra ismertél hát sok sikert 🫡🫡🫡😂

2023. ápr. 11. 12:51
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

28. Nem ismertem magamra, nyugi ;)

Viszont sejtettem, hogy arccal már privátban sem mernél írni..

Sajnálom a feleséged, hogy egy "ilyen" férje van. :(

Hányinger keltő.. :/

2023. ápr. 11. 13:08
 30/33 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy írok privátba saját névvel vagyok fent... Nem ilyen xyjfj . Ha tudsz olvasni és értelmezni akkor rájöhettél volna , hogy mivel papír is van akkor az milyen papír. Tényleg nagyon naív vagy 🤣🤣🤣... Ha ez egy gazdasági kérdés lett volna írnék. De nem vagyok olyan naív , hogy kiadjam gyk-n a személyazonosságom ilyen kérdésnél mikor leírom azt amiért ügyvédnek fizettem , hogy ne legyen utána csacsogás. Nem kapsz privatot ne reménykedj... De csak mondom kép videók egész alakos nélkül ilyen lepukkant szerencsétlen alakoktól fogsz kapni ilyen útszéli tarifa ajánlatott. 🤣🤣Nincs miért sajnálni a párom nem arra tartom mint a kérdezőnek a csaját a párom Nő nem lenne soha szükséges legalacsonyodnia erre az insta,fb mutogatós szintre 😀
2023. ápr. 11. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!