Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (akiknek szoros a kapcsolatuk az édesanyjukkal), ti engednétek, hogy szétszakítson titeket a barátnőtöktől?
Tudom fogalmazásilag nem lett a legjobb a kérdés.
De ezen elgondolkodtam, mert ez lett mondva nekem...
Én szeretem a párom, három éve vagyunk együtt, de nem tudom, hogy tényleg szét tudna minket szakítani?
Én úgy vagyok vele, hogy engem nem tudnának mert én szeretem és ezt nem engedném meg hiába szeretem a családom. Nálam van egy határ. (Nem engedném, hogy ebbe bele legyen szólva, ahogy most sem)
De mi van ha őt tényleg eltudná?
Én ettől annyira félek, tényleg nagyon szeretem és ha őt el lehetne akkor nem is szeret igazán. Legalábbis én így látom/látnám. Elég magabiztosan mondta, és igazából ez az ami "fura"?!
Még azt is, hogy nyugodtan mondhatom neki, mert ő úgyis azt mondaná hogy nem, de igazából de, mert nekik nagyon szoros a kapcsolatuk.
Akarok vele beszélni, de most nem tudok.
Csak nem tudom mit csináljak, mert még messzebb van hogy tudjak vele beszélni, és nekem ez nagyon nyomja a szívem.
Jó lenne valakinek ki beszélni.
Vagy egy jó tanács.
Én vagyok a nő, és a férfi pedig a párom és nem az én anyukámról van szó.
Elméletileg jól ki jövünk vele, de ez most zavar. Én ezt tolakodásnak érzem és túlzásnak is. Azért a párom csak el tudja dönteni hogy mi jó neki.
Akármikor szólt hogy zavarja valami amit csinálok (a párom) én mindig nekiálltam változtatni.
Jobb lenne ha tudnék vele beszélni de nem tudok és ez így olyan rossz érzés.
Egyébként elvileg azért lenne ez, ha lenne, hogy a páromnak jó legyen, ne szenvedjen. Bár annyira nem tudtam utána már figyelni. 😅
Arról volt szó, hogy ahhoz képest hogy otthon mi van nagyon nyugodt vagyok és ez nem jó, mert hogy ez majd kirobban egyszer.
A= barátom anyja.
Aztán arról, hogy őket(csaladom) a párom sem szereti, nem is szeret bejönni hozzánk. Ezt én is tudom egyébként. De tudom őket külön kezelni, csak otthon ha valami van egyből hívják a páromat.
És az hogy én szenvedek, az a barátomnak sem jó. Meg a többi sem hogy otthon nem szeretik.
És ami a barátomnak sem jó az A-nak sem az.
És akkor ezután lett az, hogy A mondta hogy ő akármikor eltudna szakítani minket, ezt nyugodtan elmondhatom a páromnak is, ő úgy is azt mondja, hogy nem, de A akkor is eltudna.
Na hát engem az a magabiztosság bizonytalanít el.
Az hogy nekem miért mond ilyet, ha elvileg semmi baja velem?
Illetve egyik nap sírtam (kórházba került a párom én pedig A-nál maradtam egy hétre) aznap egésznap sírtam és ő ezt gáznak nevezte. Illetve, hogy a párom ezt nem fogja elviselni, hogy ilyen vagyok.
De ezzel nem tudok mit kezdeni, ha olyan van ami faj akkor sírok. Bár ilyen nem nagyon szokott lenni hogy egész nap, csak aggódtam a szerelmemért.
És ezeket most nem tudom hova tenni. :/
Tényleg jó lenne ha valaki valami hasznos infóval ellátna. Vagy megnyugtatna, mert ez miatt is ideges vagyok, és még a párom miatt is aggódok.
Az az alap, hogy ha valaki megtalálja élete párját akkor őt tekinti az elsődleges, szűk családjának. És ő a prioritás anyukával szemben is. Aki erre nem képes, nem tud eltávolodni a szükséges mértékben anyukától azzal nem szabad kezdeni.
Fogalmam sincs, hogy mi a probléma mert többszöri elolvasásra is zavaros. De ha a párod nagy ívben tesz rá, hogy az anyja megaláz, negatív megjegyzéseket tesz rád, fenyegetőzik akkor menekülj ebből a kapcsolatból. Az ilyen szülővel a normális ember azonnal megszakítja a kapcaolatot.
Ne haragudj ha zavaros, de én is az vagyok most.
Erről még nem tud a barátom.
De ha el is mondom neki, nem fogom tudni, hogy tényleg megtudná e tenni vagy sem.
Remélem a párom is ilyen, ebből a szempontból.
Mondtam neki, de nem valami biztató választ kaptam.
De majd ha találkozunk és jobban lesz komolyabban is szeretnék vele beszélni.
Az volt a válasz, hogy biztos azért mondta, hogy nehogy csak a pénze miatt legyek vele.
Tök rossz, hogy a 3 év alatt ennyi jött le neki.
Mindig vele voltam mindenben. Meg aki csak a pénzért van a másikkal, nem hiszem, hogy sir miatta, nem aggódik érte, és nem is akar vele beszélni. Nem keresi az alkalmakat a találkozásra sem.
Szóval ezzel a szívembe gázolt. Nem is azzal, hogy szerinte azért, hanem azzal hogy utána kérdeztem és csak annyi volt hogy reméli hogy nem.
Igaz, hogy kérdeztem hogy mennyit keres, de csak kíváncsiságból akartam tudni. De mondjuk azt sem tudom mert nem mondta.
Szar helyzet az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!