Olyan ügyben kérném a véleményét, hogy van kettő kiskorú gyermekem akit az édesanyjukkal neveltünk de egy napon az édesanya mind két gyermekemet Angliába vitte természetesen a belegyezésem és a tudtom nélkül. Mit tegyek?
"Angliàba vitte természetesen a"
Ez egyáltalán nem természetes.
Természeten nem bàntottam nem csaltam meg de nem egyeztünk az tény.
Magyarul nincs kézenfokható dolga hogy el ment csak hazugsàga
Forduljak ök hozzàjuk személyesen vagy ügyvéden keresztül?
Remélem nagyon meg ütti ezért a bokàlyát!!!
Előbb talán magyarul kellene megtanulni.
Mindenesetre: Az hogy az édesanyjuk, aki egyben a gyermekek törvényes gyámja is, angliába vitte a két gyermekét, nem bűncselekmény és még csak nem is jogellenes. Tehát: Ehhez természetesen joga volt.
Ha a kérdező nem a gyermekek törvényes gyámja, tehát nem férj és nem tett apasági nyilatkozatot, akkor még csak köze sincsa ahhoz, hogy a kérdésben szereplő hölgy hova távozott, kivel és miért.
Ha nem tudsz valamit ne szolj be te barom!
Honnan tudod hogy nem vagyok férj vagy esetleg nincs apasàgi?! Ne comentelj ha nincs ötleted vagy ha nem tudsz segiteni csicska
"Ha nem tudsz valamit ne szolj be te barom!
Honnan tudod hogy nem vagyok férj vagy esetleg nincs apasàgi?! Ne comentelj ha nincs ötleted vagy ha nem tudsz segiteni csicska"
Én nem tudom, hogy férj vagy-e mert nem írtad. Ezért írtam, hogy HA ..
Én csak az általad feltett kérdésre válaszoltam. Idézlek:
"Volt ehez joga?"
Azt viszont már sejtem, hogy a nőd miért lépett le és az eddigiekből, a megnyilvánulásaidból úgy tűnik, jól is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!