Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik engednétek ezt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik engednétek ezt a barátnőtöknek ?több lent

Figyelt kérdés
ha a barátnőtök folyton képeket tenne ki magáról facebookra instagramra ahol mondjuk sok fiú követi hozzászolnak likolják szinte csak fiú barátai lennének

2023. ápr. 10. 17:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

9. Mi bűnt követtem el? Hogy a legjobb barátom akit 2010 óta ismerek?

Nem igazán érdekel kinek ad esélyt a párod, mivel az én páromat szeretem. Az ölelés nem tudom mióta taperolás, de nálad valami nem okés ott fejben, ha ezt annak nevezed..

2023. ápr. 10. 18:23
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Mi az hogy engednétek e neki vagy nem? Nem te mondod meg hogy mit csináljon. Nem te irányítod ő Pedig nem az alattvalód. Ez a féltékenység valóban önbizalomhiány lehet egyszerűen félsz hogy lenyúlják majd a csajod. De ha így folytatod és így kezeled a helyzeteket akkor ebből csak idő kérdése és Szakítás lesz! Miaattad!

Barátnőmet is szinte csak fiúk követik beszél is rengeteg fiúval barátokkal néha idegenekkel is nincs ezzel semmi probléma hiszen engem szeret velem van együtt és tudom hogy nem csal meg hiszen bízok benne. Nekem viszont több követő van mivel influencer vagyok, És az én barátnőm beleszólna abba hogy én mit teszek ki instára vagy kikkel beszélgetek akkor már régen kidobtam volna én sem csalnám meg sosem hiszen nagyon szeretem ezt tudja és ez a lényeg.

2023. ápr. 10. 18:27
 13/33 anonim ***** válasza:
20%
#11 ismerem a te fajta embereket, volt már “szerencsém” ilyen exhez, kismillió lánybarát, “jaj csak ölelés meg puszi ne legyél már féltékeny”, persze csalt is végig🤣Lehet a te esetedben nem igaz, de jellemzően az ilyen emberek nem megbízhatóak.
2023. ápr. 10. 18:36
 14/33 anonim ***** válasza:
81%

13. Vicces, hogy ő volt akkor az egyetlen barátom és kb mai napig is az. Az ilyen lányok meg csak feltekenyek rám és általában tiltatnak is egyből, amikor nem csinálok semmit. Vagyis de, valamit baromi jól csinálok. Kedves vagyok, aranyos, önzetlen, törődő, hűséges és nem egy házisárkány.

Én azokat a hapsikat sajnálom, akik sárkányokksl járnak. De arra ott a sárkány fű, na! :)

2023. ápr. 10. 18:40
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

13. Még annyit, hogy az ilyen csaj, aki sárkány tiltotta meg a srácnak hogy miattam a párommal barátkozzanak és kb az összes srác a csaj miatt fordult el tőle. Mi volt a bűnöm? Az, hogy a lányban 0 bizalom volt a srác felé és olyan szinten zsarolta érzelmileg hogy a srác már a végén nem bírta és szakítottak! Azt mondta öngyilkos lesz, vagdosta magát és manipulálta őt..

Szóval szerintem velem semmi baj sincs, ellenkezőleg. Én csak imádom a párom és szeretek vele időt tölteni. A haverjai bírnak és azóta azzal a sráccal is jóban vagyok. Volt a szülinapja múltkor, meghívott és jókat játszottunk. Közösen, a párom és haverjaival. :)

2023. ápr. 10. 18:48
 16/33 anonim ***** válasza:
78%
Ember, felnőtt nő. Hogy jössz te ahhoz, hogy itt szabályozd? Ha nem tetszik, akkor ne legyél vele.
2023. ápr. 10. 19:34
 17/33 anonim válasza:
65%
Amíg nem arról szól az instaja h a testet teszi ki idegen srácoknak és erre kapja a likeokat addig szerintem teljesen rendben van. Nem azt mondom h nem teheti ki az alakját vagy a testet mert igenis legyen rá büszke érezze jól magát amíg ez nem megy át egy egészen más kategóriába. Jelenleg szingli vagyok (lány) de nekem mindig is fiú baráti korom volt és ha volt is olyan h valaki be próbálkozott volna egyértelműen el lett utasítva. Volt páromat elmondása szerint nem zavarta mert megvolt a bizalom egymás fele.
2023. ápr. 11. 07:35
 18/33 anonim ***** válasza:
4%

Hát csak mondom és a múltból egy kis tapasztalat, az ilyen magamutogató csajok jók.. nekem is nagyon jók voltak... Sosem csalom meg 🤣🤣🤣🤣🤣 igen ezt hallottam annó.. Rá írtam tök ismeretlenül a csajra nem válaszolt igaz először, mikor egy 5-6 számjegyű összeget (melyikből mennyit néztem ki) feldobtam neki papírral mindennel együtt akkor 2 hét múlva anál után szájba is mehetett had nem részeletezem mit tett az összegért maradjunk annyiban minden amit mondtam neki . Mikor párja hívta beszélt vele ha pont nem akartam egy hétvégre volt még anyuka is bizonyította , hogy nála van...

Zárásként hozzá teszem ez kb 8éve volt azóta normál kapcsolatba élek, párom gyermekem van szép a párom nem kell neki insta, Facebook, tik-tok megerősítés... Soha nem kéne egy magamutogató Ribi barátnőnek vagy feleségnek az nem való! Igazából ők maguk tárgyiasitják magukat amelyik ilyen az bizony akár pénz nélkül 1-2 szép szó vagy igéretért is vihető mindig az ár a kérdés ezeknél

2023. ápr. 11. 11:23
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
18. Szerencse, hogy a nők nem ilyenek. Mert akiket leírtál, azok kislányok.. :)
2023. ápr. 11. 11:26
 20/33 anonim ***** válasza:
4%
19 Hol írtam Nőt? Olvasd el nem véletlen csaj, vagy egyébbnek jellemeztem itt a kérdés az volt , hogy baj -e az ilyen barátnő? Ott a végén miért baj.. bizony lehet előadni de igenis az ár a kérdés az ilyennél. és az ár nem mindig drága sajnos lehet le pontozni de igenis a csajok elég nagy része szereti a könnyű pénzt. Nem csak a fiatalabb korosztály csak mivel nekik nagyobb esélyük van így természetesen a nagy számok törvénye alapján többször derül ki. Szerinted egy magabiztos párkapcsolatba lévő Nőnek természetes, hogy nagyrészt kb simpclub a közösségi oldala
2023. ápr. 11. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!