Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kirúghatják ha kiderül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kirúghatják ha kiderül a viszonyunk?Legálisnak vagy illegálisnak minősül a munkavégzési helyen kívüli" össze fonódás"?Össze jöttünk titokban egy kézbesítővel.

Figyelt kérdés
Postahivatalban dolgozok de nem vagyok kézbesítő,más a munkaköröm.Konkrétan egymással nulla munkakapcsolatunk van,viszont már 5 hónapja tart a szerelem köztünk a civil életbe.Elbocsájthatnak mindkettőnket ha pl nagyon sokan megtudnájék a titkos kapcsolatunkat?Mindketten titkoljuk a nyilvánosság elől,a megjegyzések,heccelések miatt.Megfogtam őt a kedvességemmel és ő is megfogott engem,folyton hiányzunk egymásnak annyira szinte,hogy az már fáj.Nem gépek vagyunk,hanem érző hús vér emberek,de a főnökségeknek általában mi a véleményük az ilyen pluszos alkalmazotti kapcsolatokról?Elítélik vagy megtörténhet dolognak tartják és legyintenek egyet rá,azt gondolva hogy attól még ők ugyanúgy megkapják a fizetésük ha pl az egyik munkatárs megcsalja a párját a kollegájával?Az emberek hogyan állnak az ilyenhez egyáltalán?Ha főnök lennél hogy állnál ehhez?
2023. márc. 8. 02:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Egyébként elég nagyképűen álltok a dologhoz,mintha ti még sosem lettek volna szerelmesek"

Ki áll így hozzá?? Mutass egy olyan választ, légyszi!

2023. márc. 8. 12:48
 22/27 anonim ***** válasza:
Én mondjuk eleve nem szívesen dolgoznék olyan munkahelyen, ahol beleturkálnak az ember magánéletébe. Nyilván nem munkaidőben, mások előtt kell nemi életet élni, de egyébként meg normális helyeken senki nem azon fog rágódni, hogy ki kivel jár, vagy kivel nem. A munkát normálisan el kell végezni, és kész.
2023. márc. 8. 12:52
 23/27 Appassionato2022 ***** válasza:
#22: Sok olyan munkahely van, ahol igen is érdekli a munkáltatót. Én pl dolgoztam olyan helyen, ahol nem szóltak bele, de be kellett jelenteni, mert utána figyeltek rá, hogy ne legyenek összefonodó feladataik. Ill. ha ezt értelmesen nem lehetett megoldani, akkor az egyiket áthelyezték másik beosztásba vagy másik telephelyre/üzletbe, stb. De ez egyértelműen a pár érdekében történt és csak akkor, ha függetlenek voltak és nem voltak jelei a munkahelyen az együttjárásnak, hanem onnan tudták, hogy bejelentették a HR-en vagy a főnöküknek. Ugyan itt volt olya pár, akiket rajta kaptak a hetyegésen, ott mindkét felet azonnal kirúgták- nem azért, mert volt otthon férj/feleség ( bár volt) hanem azért, mert nem a munkahelyre való volt a viselkedésük.
2023. márc. 8. 14:26
 24/27 anonim válasza:
Postán dolgoztam egy időben. Konkrétan mindenki, mindenkivel IS volt már. Mentek a szerelmi háromszögek. Ezt ott fel sem veszik. :)
2023. márc. 8. 22:53
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem kaptunk még célzásokat senkitől,meg mi teljesen épületen kívül tehát a civil életbe tartjuk csak a kapcsolatot egymással, munkahelyen nem is társalgunk semmit.Nem hiszem,hogy így nagy baj lehetne.
2023. márc. 9. 05:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha mindketten jól végzitek továbbra is a munkát összességében akkor mi köze ehhez a munkáltatónak és természetesen ha nincs alá-fölé rendeltség sem?
2023. nov. 19. 06:23
 27/27 anonim ***** válasza:
A postán meg azért a bérért azokat a munkát van aki vállalja, annak igen is rohadtul órülnie kellene a posta vezetőinek. Bocsánat, tudom hogy ez a kérrdést valamennyire off válasz.
2023. nov. 19. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!