Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titokban szeretett engem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban szeretett engem ha most ez van?

Figyelt kérdés

Legjobb férfi barátról van szó, én nő vagyok. Összevesztünk.

Azóta nem is szólunk egymáshoz, de hallok felőle dolgokat.

A közös ismerőseink ezeket mondták nekem: folyton rólam beszél, próbáljak neki megbocsátani, mert látni hogy szeret.

Én is észrevettem dolgokat, mintha valahogy mindig figyelne rám. Beszélget valakivel, elmegyek mellette, ő utánam néz. Ha valami velem kapcsolatos mindig odafigyel egy pillanatra. Kaptam már rajta hosszabb nézésen is és egyszer úgy tűnt mint ha gondolkozna azon hogy negszólítson-e. Jött velem szemben nézett a szemembe és lelassított de nem merte meglépni. A közös ismerősünk is mondta hogy látni hogy számon tart engem.

Szerintetek?

2022. ápr. 19. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Vagy csak elveszített rgy közeli barátot?
2022. ápr. 19. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Miért vesztetek össze?
2022. ápr. 19. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szalaszd el e lehetőséget, és beszélj vele, rendezzétek a helyzeteteket.

Én egy munkatársnőmmel vagyok majdnem hasonló szituban: kedvelem, közeledett barátilag, de lepattintottam, majd szakmailag összeugrottunk, azóta csak köszönünk, full minimálisan beszélünk. ípedig jó fej, és (lehet) nyitott lenne a kapcsolat rendezésére, de lezártam.

2022. ápr. 19. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!