Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kirúghatják ha kiderül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kirúghatják ha kiderül a viszonyunk?Legálisnak vagy illegálisnak minősül a munkavégzési helyen kívüli" össze fonódás"?Össze jöttünk titokban egy kézbesítővel.

Figyelt kérdés
Postahivatalban dolgozok de nem vagyok kézbesítő,más a munkaköröm.Konkrétan egymással nulla munkakapcsolatunk van,viszont már 5 hónapja tart a szerelem köztünk a civil életbe.Elbocsájthatnak mindkettőnket ha pl nagyon sokan megtudnájék a titkos kapcsolatunkat?Mindketten titkoljuk a nyilvánosság elől,a megjegyzések,heccelések miatt.Megfogtam őt a kedvességemmel és ő is megfogott engem,folyton hiányzunk egymásnak annyira szinte,hogy az már fáj.Nem gépek vagyunk,hanem érző hús vér emberek,de a főnökségeknek általában mi a véleményük az ilyen pluszos alkalmazotti kapcsolatokról?Elítélik vagy megtörténhet dolognak tartják és legyintenek egyet rá,azt gondolva hogy attól még ők ugyanúgy megkapják a fizetésük ha pl az egyik munkatárs megcsalja a párját a kollegájával?Az emberek hogyan állnak az ilyenhez egyáltalán?Ha főnök lennél hogy állnál ehhez?
2023. márc. 8. 02:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mert hallottam,hogy egy kollégája a "szép k betűsének nevezett az illetőnek csak meglepődtem.
2023. márc. 8. 04:08
 12/27 Appassionato2022 ***** válasza:
19%
Hat, ha ne. El egyikotok se kapcsoltban, akkor minel elobb szoljazok a fonolnek es kesz. Es uta na munkahelyen tavolsagtartas.
2023. márc. 8. 04:11
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez most az értelmi fogyatákosok éves találkozója?
2023. márc. 8. 05:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Nyugi nem fognak.
2023. márc. 8. 06:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Az egyik minkatárs megcsalja a párját a kollégájával.

Ezek szerint valamelyikőtök kapcsolatban van. Inkább emiatt aggódsz nem? Hogy ez ki ne derüljön. Ha tiszta lappal játszanátok,a kutyát nem érdekelné,hogy ki kivel kavar,amíg az a munka hátrányára nem válna.

Az meg,hogy nem vagytok robotok.... hanem mi? Ösztönlények?

2023. márc. 8. 08:26
 16/27 A kérdező kommentje:
Szeretem őt nem tehetek róla így érzek,ha megköveznek is szeretem minden egyes porcikáját.Még szép érző lények vagyunk.
2023. márc. 8. 08:39
 17/27 A kérdező kommentje:
Egyébként elég nagyképűen álltok a dologhoz,mintha ti még sosem lettek volna szerelmesek.
2023. márc. 8. 08:42
 18/27 anonim ***** válasza:

A magánélet nem tartozik a munkáltatóra, még akkor sem, ha egy munkahelyen dolgozik a két ember. A munkátok végzésében gondolom ez nem zavar, mindketten eleget tesztek a kötelezettségeteknek.

A párkapcsolatban (házasságban, bejegyzett élettársi kapcsolatban) élőknél van jelentősége bizonyos munkaköröknél (ahol pénzügyi összefonódás van) az együttélésnek. De ott is csak a hivatalos együttéléséről beszélünk.

Viszont az tény, munkahelyen magánéletet nem élünk. Ha így tesztek senki nem fog Veletek foglalkozni. Ha mégis véleményt mondanak, ne álljatok le magyarázkodni.

2023. márc. 8. 08:51
 19/27 anonim ***** válasza:
Azért én óvatos lennék most, hogy 1200fős leépítés lesz a postánál...
2023. márc. 8. 11:03
 20/27 anonim ***** válasza:
Csak az Aldiról tudok nyilatkozni. Tesóm összejött egy sráccal, mindketten ugyanabban az Aldiban dolgoztak. Amint kiderült a kapcsolatuk, a következő héten tesómat áthelyezték egy másik üzletbe. Lehet téged egy másik postára fognak, ha a postánál is ez a szokás. De nem tudom érdekelni fogja-e őket, avagy sem. Az Aldit tudom hogy zavarja, és ott nem lehet románc a munkavállalók között.
2023. márc. 8. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!