Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalat a munkahelyen a szeretői kapcsolattal? Meddig tartott? Sikerült titokban tartani? Miért lett vége?
1 évig
A munkatársak hamar leszűrték hogy van valami
De otthon senki sem jött rá
Azért lett vége mert felmondtam és mert úgy sem lett volna ebből kapcsolat soha csak ez a titkos
Ez meg hosszú távon nem kielégítő
Először pár hónapig, majd drámai összeveszés, kibékülés, végül pedig évek kellettek, amíg megemésztettem és kiszerettem belőle. Hol jóban voltunk, hol nem. Ma már semmit sem jelent és átnézünk egymáson.
Viszont egyikünk sem mondott fel.
Egymásba szerettünk. Neki is nekem is családja van. Megbeszéltük vállaljuk e így is és jó döntés volt. Minden szeretetet megkapok, amit otthon már rég nem. Sokkal inkább társam az életben, de hát van gyerekem, nem hagyhatom cserben, pedig már rég elváltam volna.
Csináld. Próbáld ki! Mert soha nem tudod meg, mi lett volna, ha ....
Utolsó és ti mióta vagytok együtt?
Mi is szeretgetjük egymást, figyelünk a másikra, ha tudunk -sajnos nem elégszer- akkor szex is van. Minden gondolatom körülötte van hónapok óta, iszonyúan hiányzik, amikor nincs velem…. Nálunk is lehetetlen a válás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!