Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet egy török szerelem, vagy mit csinálnátok? Hagynátok,hogy udvaroljon? Mit érdemes figyelni,hogy tényleg őszinte e?
Nekem török a férjem, bár ő szerintem egy a millióból. 15 éve vagyunk együtt, de egy klisé sem igaz rá, amit általában úgy hallani lehet róluk. Vallásos, viszont a török tradíciókat nem szereti, és talán emiatt olyan, amilyen. Van gyerekünk is, én nem csalódtam eddig még benne.
Hogy mire kell figyelni? Szerintem arra, hogy mennyire fontos neki a tradíciók (nem a vallás)betartása. Ezenkívül nem árt megfigyelni, hogy miként bánik az anyukájával, lánytestvéreivel/nőkkel. Igazából bármilyen kérdésre kiszedhetsz belőle őszinte választ, ha jól teszed fel a kérdést. Pl kérdezni lehet a feminizmusròl, a nők jogairól, de ne direkt, mert ùgy simán meg is játszhatja magát.
Ha feleségül akar venni, az azért lehet, mert nem akar Haram(tiltott)kapcsolatban lenni, és esetleg ùgy lefeküdni veled. Gondolom vallásos.
Mondjuk a helyedben megkérdezném tőle, hogy ugyanúgy lenne minden megtartva, mintha egy török nőt venne el..Ugyanis egy török nőnek nem elég csak a két szép szeme még egy mecsetben tartott esküvő pár tanúval meg egy Imam-mal. Ott kőkemény pénzeket kell kifizetni, pár kiló arannyal megpecsételve(ez a biztosíték a nő számára válás esetén)
"nem értem miért torokkel ismerkedsz"
Ez a 35 feletti, 2 gyerekes, elviragzott nok utolso vergodese, mert a toroktol kap par jo szot.
"Miért nem ismerkedsz inkább svéddel, angollal?"
Azok szervalnak maguknak 25 koruli csajt Kelet-EU-bol :)
"Ugyanis egy török nőnek nem elég csak a két szép szeme még egy mecsetben tartott esküvő pár tanúval meg egy Imam-mal. Ott kőkemény pénzeket kell kifizetni, pár kiló arannyal megpecsételve(ez a biztosíték a nő számára válás esetén)"
Nem, mert a tanuk melle kell egy wali is. Amugy hany kilo aranyat kapnak az elvalt, 2 gyerekes torok nok, ha ujrahazasodnak? Elarulom, nem sokat :)
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!