Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen lehet egy török szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy török szerelem, vagy mit csinálnátok? Hagynátok,hogy udvaroljon? Mit érdemes figyelni,hogy tényleg őszinte e?

Figyelt kérdés
Egy török sráccal ismerkedek neten.Fordítóval tudunk beszélni. Feleségül szeretne venni kb 2het ismeretség után. Ez nekem fura, és kicsit érdekes. Szavakban nagyon figyelmes. Nagyon szép dolgokat ír, udvarolgat. De nyilván a tettek beszélnek.Nem vagyok szerelmes,de az tény,hogy helyes. Mit csinálnátok? Mert azért jót is,rosszat is hallottam már a török emberekről. És nekem két gyerekem van!

2023. márc. 4. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichiátria zárt osztályon (igen, én is páciens voltam) találkoztam KÉTSZER olyan nővel, akit a török férje viselkedése (akitől akkor már válófélben volt) juttatott oda. Évekkel később találkoztam vele: hát nem volt sokkal jobban, konkrétan belezakkant.
2023. márc. 4. 15:32
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Erdekes hogy a hazai cigany ferfiak kozul egy sem tetszet ... a barna torok egybol helyes lett.. kulturalatlan barbar nep ji rwszuk, hadonloak az arabokhoz.
2023. márc. 4. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
#2: szerintem a törökök jelentős részének egyáltalán nem barna a bőre. Azok az arabok, akikkel kevered őket.
2023. márc. 4. 15:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Olyan kleo bőre van neki igen. Úgy tudom ők nem cigányok. Legalábbis ezt olvastam
2023. márc. 4. 15:41
 5/19 anonim ***** válasza:
14%
4. Keveredtek ezek a nepek van sokukban. Eleg korbe nezni , mexiko,portugalia, egyiptom, iran, spanyolorszag,argentina stb.
2023. márc. 4. 15:47
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Nőként kérdezem, tényleg létezik olyan naív nő, aki ezeket bekajálja? Nem szúrják ki a szemedet a redflagek? Tiniként még egy dolog, 0 tapasztalattal naívan, nade 2 gyerekes anyaként...
2023. márc. 4. 15:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem állnèk össze ilyennel. Teljesen más kultúra, nem igen tisztelik a nőket, a legtöbb családban nincs szavuk, sokszor verik is a párjukat stb...nincs egyenlőség.
2023. márc. 4. 17:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A saját életedet felőlem úgy cseszed szarrá ahogy akarod viszont a gyerekeid életéért felelősséggel tartozol szóval nem nagyon kéne minden jöttment baromállattal összeállni.
2023. márc. 4. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

0 ismeretséggel 2 hét után el akar venni feleségül az szerinted normális?

Én mindig azt szoktam mondani, hogy alapból is duplán meg kell gondolni a dolgokat, de ha gyerek is van, akkor meg triplán. A pasik meg mint tudjuk képesek a csillagokat is leígérni, hogy nincs mögöttes tartalom. Szóval ne tévesszen meg, ha bókol.

Nincs azzal gond, ha külföldivel ismerkedsz, de itt kultúrális és nyelvi akadályok is vannak. Nézd, én pl ismerkedtem egy francia sráccal tavaly úgy, hogy csak angolul/spanyolul beszéltünk és még így is volt néha, hogy félreértettük egymást. Aranyos meg vicces ez a fordítós dolog, de valljuk be, ha nincs legalább egy közös nyelv, amin tudtok kommunikálni az problémás.

A másik része, hogy lenne időd és pénzed a gyerekek mellett találkozgatni vele?

2023. márc. 4. 19:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiaba van 2 gyereke apa meg nincs.. a naivitas.. van aki nem tabul soha semmibol.
2023. márc. 4. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!