Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Titeket zavarna, ha egy hosszú távú párkapcsolat alatt híznátok valamennyit?
Hát én az első kapcsolatom alatt híztam elég sokat (20), eléggé zavart, de az exem is velem együtt hízott. Amúgy nem volt azzal bajom, hogy ő szedett magára.
Én lefogytam, ő meg maradt kövér.
Pár plusz kg nem zavart volna magamon amúgy.
10 alatt nem zavarna, nem rudom ennyire pontosan mennyi vagyok. 50-60 közt, de voltam már 65 (karantén :D).
Viszont nem zavarna ha pl 50+ évesen 70+ kg lennék 2 gyerek után. (175-180 cm vagyok)
Nekem ez a hosszútávú kapcsolat
21N
Igen.
Világ életemben vékony és sportos voltam, lehet, hogy felszínesen hangzik (bár szerintem ez nem számít annak), de szeretem ezt magamon és nem változtatnék rajta. Ha mégis feljönne egy-két plusz kiló, azonnal tennék ellenére.
A külsőm szempontjából nem érdekelt a hízás, viszont az már zavart hogy egészségügyi problémákat, mindennapi fájdalmakat okozott a végére. Igaz eleve közepesen kövér voltam már mikor összejöttünk, és még arra jött fel 45kg pár év alatt. Mindegy is, a múlton többé nem rágódom, a lényeg, hogy már édes mindegy mi volt x éve, az a fontos hogy minden felesleget lefogytam azóta. Nem csak a +45 kilót, a maradék +58kilót is ami a kapcsolatunk kezdetekor volt rajtam. Baromi nehéz 3 év volt, vért izzadtam, sírtam rengeteget, szenvedtem, nagyon megviselt, de megérte.
A párom, ( azóta már férjem) is hízott, majd fogyott is, de nem ennyit, nála nem volt előzetes felesleg, + 30kg lett rajta, majd a felét visszafogyta.
Kapcsolattól független, hogy zavar-e hogy éppen hogy nézek ki. Szerintem nem a jó emberrel vagyok együtt, ha ezen kell mellette izgulnom, hogy úristen, híztam 2-5-10 kilót.
Engem már olyan 3-4 kiló plusz/mínusz zavar, de csak azért, mert ezt már megérzem a ruháimon meg a nadrágjaimon, és kvára nem szeretném lecserélni a ruhatáram.
Én voltam 52 kilósan is önbizalomhiányos meg 70 kilósan is magabiztos, úgyhogy már az én önértékelésemen nem oszt vagy szoroz az, hogy hány kiló vagyok. Én jó nőnek tartom magam 'oszt kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!