Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők/Lányok! Titeket zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok! Titeket zavarna, ha egy hosszú távú párkapcsolat alatt híznátok valamennyit?

Figyelt kérdés
Pár plusz kiló is zavarna titeket már titeket, vagy csak 10, 20 kiló felett?

2023. márc. 3. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát én az első kapcsolatom alatt híztam elég sokat (20), eléggé zavart, de az exem is velem együtt hízott. Amúgy nem volt azzal bajom, hogy ő szedett magára.

Én lefogytam, ő meg maradt kövér.

Pár plusz kg nem zavart volna magamon amúgy.

2023. márc. 3. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

10 alatt nem zavarna, nem rudom ennyire pontosan mennyi vagyok. 50-60 közt, de voltam már 65 (karantén :D).

Viszont nem zavarna ha pl 50+ évesen 70+ kg lennék 2 gyerek után. (175-180 cm vagyok)

Nekem ez a hosszútávú kapcsolat

21N

2023. márc. 3. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Világ életemben vékony és sportos voltam, lehet, hogy felszínesen hangzik (bár szerintem ez nem számít annak), de szeretem ezt magamon és nem változtatnék rajta. Ha mégis feljönne egy-két plusz kiló, azonnal tennék ellenére.

2023. márc. 3. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem kezdenék olyan partnerrel, akinek erre igénye van. Élje ki a perverz fétiseit a saját testén, ne a másén.
2023. márc. 3. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A külsőm szempontjából nem érdekelt a hízás, viszont az már zavart hogy egészségügyi problémákat, mindennapi fájdalmakat okozott a végére. Igaz eleve közepesen kövér voltam már mikor összejöttünk, és még arra jött fel 45kg pár év alatt. Mindegy is, a múlton többé nem rágódom, a lényeg, hogy már édes mindegy mi volt x éve, az a fontos hogy minden felesleget lefogytam azóta. Nem csak a +45 kilót, a maradék +58kilót is ami a kapcsolatunk kezdetekor volt rajtam. Baromi nehéz 3 év volt, vért izzadtam, sírtam rengeteget, szenvedtem, nagyon megviselt, de megérte.

A párom, ( azóta már férjem) is hízott, majd fogyott is, de nem ennyit, nála nem volt előzetes felesleg, + 30kg lett rajta, majd a felét visszafogyta.

2023. márc. 3. 17:40
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Kapcsolattól független, hogy zavar-e hogy éppen hogy nézek ki. Szerintem nem a jó emberrel vagyok együtt, ha ezen kell mellette izgulnom, hogy úristen, híztam 2-5-10 kilót.

Engem már olyan 3-4 kiló plusz/mínusz zavar, de csak azért, mert ezt már megérzem a ruháimon meg a nadrágjaimon, és kvára nem szeretném lecserélni a ruhatáram.

Én voltam 52 kilósan is önbizalomhiányos meg 70 kilósan is magabiztos, úgyhogy már az én önértékelésemen nem oszt vagy szoroz az, hogy hány kiló vagyok. Én jó nőnek tartom magam 'oszt kész.

2023. márc. 3. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem maga a kapcsolat miatt zavarna. Általában én ha súlyt szedtem fel, az azért volt, mert vagy testileg, vagy lelkileg nem voltam rendben, vagy nem figyeltem oda annyira az egészségemre (mondjuk én (még) nem szültem), úgyhogy elsősorban emiatt lennék elkeseredve. Egy párkapcsolatban akkor tudna zavarni, ha jóval testesebbé válnék a páromnál, zavarna, ha nő létemre én lennék a "nagyobb".
2023. márc. 3. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
10 kiló plusz még nem zavart, annál több igen. Én elég gyorsan és rapszodikusan híztam meg a kezdeti súlyomhoz képest - 10 kiló feljött a fogamzásgátló miatt, aztán még 30 kiló alig pár hónap alatt... de már a folyamat közben azért igyekeztem kideríteni, hogy mi miatt hízom, mert nyilván kicsit el is engedtem magam, de az nem magyarázta meg azt a mennyiségű súlytöbbletet. Aztán kiderült a hormonzavarom, elkezdtem a spéci diétát, és nyilván nem 1 év alatt, de azóta kb. visszatértem arra a súlyra, amivel kezdtem. A srác azóta nincs a képben, vele akkor szakítottunk 8közös döntés, akkor már nem működött a kapcsolat), amikor kb. 20 kiló fogyásnál tartottam... őt speciel nem zavarta a súlyom, sőt neki a 20 kiló többletes súlyommal tetszettem a legjobban, mert olyan ízlése volt. Engem zavart jobban.
2023. márc. 6. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pár kiló is zavarna, mindegy hogy kapcsolatban vagy azon kívül
2023. márc. 9. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!