Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok a szülinapotokra a friss párotokat?
#10 a kutya nem fogja megkérdezni, hogy a férjed ott volt-e a 30. szülinapodon. Az is csak egy szülinap, szerintem a 25. után már senki nem úgy kezeli a szülinapjait, mintha az valami csodaesemény lenne. Sőt inkább átugranánk őket xD Pár hét után tök komolytalan dolog bemutatni valakit, úgy lesznek vele, hogy ő is csak egy az előző 8 után, ilyenkor beszélgetni se nagyon szoktak vele, mert “ki tudja, meddig marad”.
Másfél hónap még semmi, nekem volt olyan nem egyszer, hogy ilyenkor még a nagy őnek gondoltam az illetőket, aztán eltelt még pár hét és megismertem a valódi énjüket, szakítottunk is. Aztán meg tök kellemetlen volt, hogy mégegy embert bemutattam, feleslegesen. Szerintem fél évnél vagy legalábbis 4-5 hónapnál előbb semmi értelme bemutatni, de ahogy érzed kérdező, te életed, te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!