Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meghívnátok a szülinapotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívnátok a szülinapotokra a friss párotokat?

Figyelt kérdés
29/N vagyok. Most lesz a 30. szülinapom, ennek örömére szerveznek nekem egy bulit a barátok. Másfél hónapja vagyok együtt az újdonsült párommal, komolyan gondoljuk egymással, együtt tervezünk, de mivel még nagyon friss szakaszban vagyunk, nem tudom, meddig tart ki a lelkesedése mellettem :D egyelőre minden zsír. A kapcsolat kezdésekor letisztáztunk pár dolgot, pl. hogy a család és a barátok bemutatására csak a későbbi szakaszban kerül sor..mindkettőnk egyet értett ezzel,hiszen én sem szívesen megyek új társaságba és ő sem, nehezen nyílunk meg ilyen közegben. Na viszont most nem tudom, meghívjam-e a páromat a bulimra, hiszen mégis csak 30 leszek és szeretném ha ott lenne és velem ünnepelne. Én szívesen bemutatnám már a barátoknak is annak ellenére hogy nem ezt beszéltük a kapcsolat elején.. igaz, nem beszéltünk időt, de ez még eléggé a kapcs. eleje. Nekem fordított esetben rosszul esne ha nem hívna meg a szülinapjára ugyanakkor félnék hogy egyedül leszek a bulin ahol mindenki ismer mindenkit. Persze én nem hagynám egyedül, foglalkoznék vele végig, teljesen odáig vagyok érte. Azt sem tudom, nélküle tudnám-e önfeledten jól érezni magam, lehet hiányozna. Mit gondoltok erről? Szívem szerint elhívnám, de félek attól is hogy nemet mond (merthogy nem ezt beszéltük meg) és az viszont nagyon rosszul esne. Jogosan esne rosszul?
2023. febr. 25. 08:52
1 2
 11/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A lehetőség legyen számára adott. :)))
2023. febr. 25. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is meghívnám, elég furcsa, bántó lenne kihagyni. Itt nem direktbe bemutatásról van szó, hanem meghívod egy számodra fontos eseményre, ahol történetesen a barátok is ott vannak. Ha meg esetleg nem maradtok tartósan együtt, akkor se dől össze a világ, hogy ott volt.
2023. febr. 25. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy nem hívnám el. Másfél hónap túl kevés. A másik, hogy ez egy születésnap, amit a barátaid neked szentelnek. Őt idegenként bevinni azt eredményezi, hogy mindenki vele fog foglalkozni, de mivel idegen, ezért a hangulat nem lesz olyan laza, hanem valószíműleg visszafogottabbak lesznek. Én kettesben ünnepelném meg az új palival a 30. szülinapot és külön alkalmat szerveznék majd idővel a bemutatására.
2023. febr. 26. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

#10 a kutya nem fogja megkérdezni, hogy a férjed ott volt-e a 30. szülinapodon. Az is csak egy szülinap, szerintem a 25. után már senki nem úgy kezeli a szülinapjait, mintha az valami csodaesemény lenne. Sőt inkább átugranánk őket xD Pár hét után tök komolytalan dolog bemutatni valakit, úgy lesznek vele, hogy ő is csak egy az előző 8 után, ilyenkor beszélgetni se nagyon szoktak vele, mert “ki tudja, meddig marad”.

Másfél hónap még semmi, nekem volt olyan nem egyszer, hogy ilyenkor még a nagy őnek gondoltam az illetőket, aztán eltelt még pár hét és megismertem a valódi énjüket, szakítottunk is. Aztán meg tök kellemetlen volt, hogy mégegy embert bemutattam, feleslegesen. Szerintem fél évnél vagy legalábbis 4-5 hónapnál előbb semmi értelme bemutatni, de ahogy érzed kérdező, te életed, te döntésed.

2023. febr. 26. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!