Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnátok a szülinapotokra a friss párotokat?
Igen, és elfogadnám, ha nem akar jönni, de azért rosszul esne. Ez nem egy random szülinap, hanem kerek, ami csak 10 évente van. Ha épp van párom, akkor ne töltsem már úgy, mint egy szingli, főleg, ha szerelmes vagyok.
Nézzük a lehetőségeket. Együtt maradunk. Sz@r érzés, hogy nem volt ott a 30.! szülinapomon, pedig már együtt voltunk és ott lehetett volna. Vagy nem maradunk együtt, de ott volt. És? Abban semmi rossz nincs, hogy azzal az emberrel (is) töltöttem, akivel akkor egyutt voltam, akkor is, ha már nem vagyunk. Ez akkor is megtörténhetne, ha a 30. történetesen egy kapcsolatom 2.évére esne, akivel később megis szakítunk. Azon mégse gondolkodik senki, hogy meghívja-e. Felnőtt emberek. Fel tudják dolgozni, ha bemutatok nekik valakit, aki később mégse az életem párja lesz. Ugyanúgy a pasi is.
Elhivnam, mondjuk eleve nem lennek egyutt olyannal, aki nem jon el a szulinapomra, mert jujj vannak ott idegenek (a barataim, akiket elobb-utobb ugyis meg kell ismernie). 30 evesen azert mar nem kell ugy viselkedni, mint egy felos tini, aki nem jon ki a szobajabol, ha ott vannak anya baratai latogatoban.
Marmint ertem, hogy megbeszeltetek, hogy ez majd kesobb, de az indok mogotte eleg gyerekes.
Mindenképpen elhívnám. Nem szeretnék visszagondolni 10 év után arra hogy “jaj igen, apátokkal már jártunk de nem hívtam el a 30. szülinapomra”
Eléggé szégyen…
Elhivod, ha el is jön és késöbb szakítotok hát ennyi, nem a világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!