Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meghívnátok a szülinapotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívnátok a szülinapotokra a friss párotokat?

Figyelt kérdés
29/N vagyok. Most lesz a 30. szülinapom, ennek örömére szerveznek nekem egy bulit a barátok. Másfél hónapja vagyok együtt az újdonsült párommal, komolyan gondoljuk egymással, együtt tervezünk, de mivel még nagyon friss szakaszban vagyunk, nem tudom, meddig tart ki a lelkesedése mellettem :D egyelőre minden zsír. A kapcsolat kezdésekor letisztáztunk pár dolgot, pl. hogy a család és a barátok bemutatására csak a későbbi szakaszban kerül sor..mindkettőnk egyet értett ezzel,hiszen én sem szívesen megyek új társaságba és ő sem, nehezen nyílunk meg ilyen közegben. Na viszont most nem tudom, meghívjam-e a páromat a bulimra, hiszen mégis csak 30 leszek és szeretném ha ott lenne és velem ünnepelne. Én szívesen bemutatnám már a barátoknak is annak ellenére hogy nem ezt beszéltük a kapcsolat elején.. igaz, nem beszéltünk időt, de ez még eléggé a kapcs. eleje. Nekem fordított esetben rosszul esne ha nem hívna meg a szülinapjára ugyanakkor félnék hogy egyedül leszek a bulin ahol mindenki ismer mindenkit. Persze én nem hagynám egyedül, foglalkoznék vele végig, teljesen odáig vagyok érte. Azt sem tudom, nélküle tudnám-e önfeledten jól érezni magam, lehet hiányozna. Mit gondoltok erről? Szívem szerint elhívnám, de félek attól is hogy nemet mond (merthogy nem ezt beszéltük meg) és az viszont nagyon rosszul esne. Jogosan esne rosszul?
2023. febr. 25. 08:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Meghívnám, aztán majd ő eldönti, hogy elmegy-e rá vagy sem.
2023. febr. 25. 08:56
 2/14 anonim válasza:
100%
Mi lenne ha vele beszelned meg? Elvileg vele vagy egyutt, es KOMOLYAN terveztek, akkor ezt miert nem lehet felhozni elotte? Mi nem tudjuk neked megmondani, hogy neki mi a velemenye errol :D
2023. febr. 25. 08:58
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Én eldöntöttem, hogy minimum 4 hónap járás után mutatnám be a páromat a barátoknak, családnak. Sőt, igazából még az is korai. Ezt vele is megbeszélném és akkor nem lenne belőle sértődés, hogy nem hívom meg.
2023. febr. 25. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció.
2023. febr. 25. 09:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan ugyanezt elmondanám neki, aztán a válaszának függvényében meghívnám vagy nem.
2023. febr. 25. 09:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt is megbeszélheted vele őszintén, ahogy itt leírtad. Nincs ebbe semmi. Elmondod neki amit itt leírtál és majd együtt kitaláljátok, hogy nektek mi a megfelelő opció.
2023. febr. 25. 09:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Èn biztosan elhívnám. Aztán ő eldönti hogy szeretne e menni vagy nem. Nekem rosszul esne ha még se kèrdeznèm.
2023. febr. 25. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Igen, és elfogadnám, ha nem akar jönni, de azért rosszul esne. Ez nem egy random szülinap, hanem kerek, ami csak 10 évente van. Ha épp van párom, akkor ne töltsem már úgy, mint egy szingli, főleg, ha szerelmes vagyok.

Nézzük a lehetőségeket. Együtt maradunk. Sz@r érzés, hogy nem volt ott a 30.! szülinapomon, pedig már együtt voltunk és ott lehetett volna. Vagy nem maradunk együtt, de ott volt. És? Abban semmi rossz nincs, hogy azzal az emberrel (is) töltöttem, akivel akkor egyutt voltam, akkor is, ha már nem vagyunk. Ez akkor is megtörténhetne, ha a 30. történetesen egy kapcsolatom 2.évére esne, akivel később megis szakítunk. Azon mégse gondolkodik senki, hogy meghívja-e. Felnőtt emberek. Fel tudják dolgozni, ha bemutatok nekik valakit, aki később mégse az életem párja lesz. Ugyanúgy a pasi is.

2023. febr. 25. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elhivnam, mondjuk eleve nem lennek egyutt olyannal, aki nem jon el a szulinapomra, mert jujj vannak ott idegenek (a barataim, akiket elobb-utobb ugyis meg kell ismernie). 30 evesen azert mar nem kell ugy viselkedni, mint egy felos tini, aki nem jon ki a szobajabol, ha ott vannak anya baratai latogatoban.

Marmint ertem, hogy megbeszeltetek, hogy ez majd kesobb, de az indok mogotte eleg gyerekes.

2023. febr. 25. 10:19
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Mindenképpen elhívnám. Nem szeretnék visszagondolni 10 év után arra hogy “jaj igen, apátokkal már jártunk de nem hívtam el a 30. szülinapomra”

Eléggé szégyen…

Elhivod, ha el is jön és késöbb szakítotok hát ennyi, nem a világvége.

2023. febr. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!