Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek, ha ilyesmit kapnátok ajándékba szülinapotokra? A kivitelezéshez egyaránt jól jönnének az ötletek.
Tehát, most lesz a barátom 25. születésnapja és arra gondoltam, hogy készítek neki egy kis füzetecskét, aminek az lenne a címe, hogy 25 dolog amiért szeretlek.
Emellett sütök neki valami finom sütit, meg veszek valami ruhaneműt.
Ti egyébként ezt a füzetet, könyvet, bármit hogyan készítenétek el?
Ez a füzet tipikusan olyan ajándék, amit az egy hónapja randizó kis tinédzser párocskák adnak egymásnak, mert még annyira nem ismerik egymást, hogy nincs használható ajándékötletük. Én sem örülnék neki, és a barátom sem, mert nyálas gagyi porfogó. Akkor inkább menjünk el vacsorázni, vagy fürdőzni, ennél bármi jobb. De 25 éves felnőtt férfinak ilyen gyatra ajándékot adni röhejes szerintem. :D
A finom süti megintcsak olyan ajándék, hogy hétvégén csak úgy csinál ilyet az ember, nem szülinapra... Ha már szülinapja van, tortát süss neki.
A ruhaneműt nem tudom, hogy gondoltad. Neki veszel valamit, vagy magadnak veszel egy szexi fehérneműt? A fehérnemű nálam szintén nem alkalomhoz kötött, szerintem olyan szánalmas az, ha egy nő magának vesz ruhát a párja születésnapjára. Ha a pasidnak veszel valamit az még oké (talán ez az egyetlen normális ajándék az általad felsoroltak közül), bár a legtöbb pasi nem tud örülni a ruháknak... :D
Mi általában élményt szoktunk adni egymásnak. Színház, koncert, előadás, utazás, stb.
20N és 21F
Az ő születésnapjára természetesen nem magamnak, hanem neki veszek ruhát:DDD hogy pontosan mit, azt még nem tudom, de a ruhának ő örül és szeret azt kapni.
Torta helyett sütit írtam, de szerintem ez teljesen lényegtelen.
Na mindegy, bár csalódott vagyok a válaszok miatt, de köszönöm, ment a +.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!