Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek, ha szülinapotokra kapnátok a barátnőtöktől egy naplószerűséget, amibe kb egy éve a kapcsolatotokról, és rólatok ír érzelmeket, gondolatokat, történeteket?
Figyelt kérdés
Elolvashatnátok, hogy ő hogy élte meg a kapcsolatot eddig, képekkel és emlékekkel, persze más ajándékot is kapnátok mellé. Köszönöm a válaszokat!2016. okt. 30. 09:27
1/16 anonim válasza:
Aranyos lenne, én örülnék neki. Már persze ha pozitív a tartalom :) 23/F
4/16 anonim válasza:
Ha engem éltet benne, akkor igen,de ha savaz akkor tuti, hogy az lenne az utolsó együtt töltött szülinapunk.
6/16 anonim válasza:
Ha max. 16-17 evesek vagytok, akkor igen meg oke. Azutan viszont felnott ferfirol nem igazan tudom elkepzelni, hogy leul ilyet olvasgatni. Meg felesleges is. Ha mukodokepes koztetek a kommunikacio akkor pontosan tudjatok egymasrol hogy hogyan elitek meg a kapcsolatot.
7/16 anonim válasza:
Nem vagyok fiu, de szerintem olyan 80 evesen ez tok jo ajandek lenne, elnosztalgiazna a masik a regi szep idokrol, az egesz egyutt toltott eletrol, mondjuk kinyomtatott fenykepekkel megtoldva. (Persze kinek van turelme addig naplot irni folyamatosan.) De igy 1-2-3 ev kapcsolat utan igazabol tok felesleges.
Persze egy normalis srac aranyosnak tartana biztos, meg egyeb ajandekkal egyutt kiegeszitesnek nem veszes.
8/16 anonim válasza:
En bevallom oszinten, nem. Nem veletlenul van olyan baratnom, akinek ilyen cukisagok eszebe sem jutnak. Van aki birja ah ilyet, nalunk mindenfele egymasnak versiras, szivecskes parna, naplo stb felejtos
9/16 anonim válasza:
Én nem örülnék. A szülinapomon, ha már ajándékot vesz, olyat próbáljon, ami rólam szól, amire én vágyom, ne a saját exhibicionizmusát tolja a képembe.
10/16 anonim válasza:
Inkább évfordulónkra lenne jobb ez, mondjuk az első évfordulónkra. De hihetetlenül örülnék neki ilyen esetben, kb. magamhot sem térnék percekig. Imádom az ilyet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!