Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek, ha szülinapotokra kapnátok a barátnőtöktől egy naplószerűséget, amibe kb egy éve a kapcsolatotokról, és rólatok ír érzelmeket, gondolatokat, történeteket?
Figyelt kérdés
Elolvashatnátok, hogy ő hogy élte meg a kapcsolatot eddig, képekkel és emlékekkel, persze más ajándékot is kapnátok mellé. Köszönöm a válaszokat!2016. okt. 30. 09:27
11/16 anonim válasza:
10es, te viszont tuti lany vagy :D
14/16 anonim válasza:
20 alatt még oké, 25 alatt már nem teljesen jó de elfogadnám, 25 fölött komoly gondokra utalna...
15/16 anonim válasza:
Én 30 feletti N vok, de nekem tetszene. De nem mindennap írjon bele, az sok lenne. De lehet, hogy több éves jobb lenne. De hogy addig hol tartaná... Évfordulóra viszont jobb lenne, más ajándék nem is kellene mellé.
16/16 anonim válasza:
30 éves pasi vagyok, de én nagyon érzelmes. introvertált, halak, szóval minden ilyesmi. Minden második Grace klinikát megkönnyezem. szóval én lennék egy ilyen ajándéktól a legboldogabb pasi. a macsók szerintem nem tudják átértékelni. de hát kinek a pap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!