Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha a párotok elvisz pl a szülinapotok
alkalmából pár 2-3napra valahova, akkor mindent ő fizet?
Szia! Sok fiú alap dolognak tartja, hogy csak Ő fizet, pedig szerintem a legtöbb lány nagyon kellemetlennek érzi ezt. De nállam mindig van pénz, ha elmegyek a barátommal valahova, és ha pl. egy közösen eltervezett "kirándulásról" van szó, akkor én szeretem a felét állni a dolognak. Viszont, szerintem neked ez egy ajándék lesz a szülinapodra, itt szerintem ő akar majd fizetni, csak max. ne engedd neki, hogy mindenből a legdrágábbat válassza. Meg azért kérdezz rá, hogy fizess-e bele :)
2018. márc. 1. 21:45
Ha én viszem el a lányt,akkor a làny nem fizet,de a mai világba azt láttam,hogy ha a fiú elhív,bizony a lánynak is csengetnie kell.
2018. márc. 1. 21:46
Nálunk szülinap/névnap alkalmából csak a másik fél kedvenc éttermébe megyünk el, természetesen ilyenkor nem fizet az ünnepelt.
Nyáron szoktunk 1x nyaralni menni (évfordulónkon), ott a barátom fizeti a vonatjegyeket + SZÉP kártyával a szállást. Én a programokat, ételeket és egyéb felmerülő költségeket, így kb 50-50%-ra szoktunk kijönni.
A fenti esetben (2-3 nap szülinapra) se szeretném, ha teljesen ő fizetné.
2018. márc. 1. 21:50
"Sok fiú alap dolognak tartja, hogy csak Ő fizet, pedig szerintem a legtöbb lány nagyon kellemetlennek érzi ezt."
Sok fiú úgy érzi, a lány elvárja tőle, hogy csak ő fizessen.
2018. márc. 1. 21:53
Mikor mi voltunk 2 napot kettesben máshol, akkor én ugyanúgy fizettem, ahogy ő. A szállást ő állta, de a kaja, italok, programok ugyanúgy az én költségeim is voltak. Szerintem ez így normális.
2018. márc. 1. 21:53
Hogy elvisz valahova azt jelenti nekem, hogy az utat/szállást fizeti maximum. Nehogy már mindent neki kelljen állni. :D
2018. márc. 1. 21:55
7/10 A kérdező kommentje:
Mielott barki felre ertene, en egyenes utalom ha mindent o fizet, es tudom hogy szeret vele bőkezuen bánni, és míg ő mindenből a legdrágábbat rendelné/venné nekem, addig én mindig a legolcsóbbat választom. A kérdés az, hogy egy 2-3/ napos welness hetvegen, vagy bárhol, ahova a szülinapod/névnapod alkalmából visz el, akkor azt úgy ő fizeti egy az egyben, vagy énis fizetek egyszer egy vacsit, kávét, péksütit, szuvenirt stb.
hát most kaját amúgy is vennél, szóval fizetheted. meg ha meglátsz valamit emlékbe.
de alapvetően szerintem nem fair a másikat a beleegyezése nélkül költségekbe verni.
2018. márc. 2. 06:45
Érdekes olvasni itt a kommenteket. Nekem fiúként van tapasztalatom erről, mert tavaly barátnőmmel Pécsre mentünk 3 napra wellness hétvégére. Én azt ajándékba adtam neki, és nekem egyértelmű volt, hogy ha én hívom meg, akkor én állom a költségeket. Nem tudom neki ez mennyire volt kellemetlen, vagy mennyire nem, de ahogy láttam inkább élvezte mint problémázzon az anyagi kérdéseken.
2018. márc. 2. 08:12
Jól is néznénk ki, ha csak ő fizetne... :'D Nálunk ez mindig úgy volt, hogy ő intézte a programot, esetleg ott meghívott egy köszöntőre (bor vagy pezsgő), a többit meg felváltva fizettük vagy külön-külön. Az utat meg, ha kocsival mentünk, úgy intéztük, hogy a meglepi miatt odafelé ő tankolt, visszafelé már én.
Van, amikor parasztság egy meglepetést vagy egy programot azzal elszúrni, hogy tartod a markod a másiknak, hogy fizesse a részét. Ez fordítva is így van, ha én találok ki valamit, kifizetem én, úgy a buli. De ez nem jelenti azt, hogy abban a pár napban mindent én állok vagy a párom nekem. De ezt mindketten tudjuk, szerencsére.
2018. márc. 2. 18:56
Kapcsolódó kérdések: