Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen őrültségeket csináltok szülinapotok napján? 25/nő
Én pl. dolgoztam.
Szerdán is dolgozom, bár szülinapod alkalmából rajtad lehet jobban szeretnék dolgozni.
Én, rendszeresen megfeledkezek róla. Lassan ott tartok, ha kérdezik, már arra sem tudok válaszolni:)
Őrültséget meg lazán tudok bármelyik nap csinálni. Ahhoz nem kell külön szülinap:) Te csak szülinapkor csinálsz őrültséget, akkor unalmas lehet az életed:)
Én a legutóbb betegen feküdtem az ágyban. Meg nem igazán ünneplem.
Neked meg boldog szülinapot. :)
Nekem meg most pár héttel ezelőtt volt a 26. szülinapom, de nem csináltam semmi őrültséget. Néhány évvel korábban viszont volt olyan szülinapom, hogy barátokkal kibéreltünk egy limuzint és körbementünk vele a városba, a legjobb barátom rendelt nekem Oroszországból eredeti jó minőségű orosz vodkát, azt ittuk. Aztán elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol ki volt bérelve az egész VIP csak nekünk. Tele volt jó csajokkal a hely és mivel én a VIP-ból jöttem le hozzájuk, elég nyitottak voltak rám, egyet fel is szedtem közülük.
Most így 26 évesen már kinőttem ezekből a bulizásokból, gondolom, hogy téged sem feltétlen ilyesmi dobna fel. Ha gondolod, gyere el velem egy étterembe, szerdán pont ráérek, ennél nagyobb őrültség most hirtelen nem jut eszembe:D
Egyébként ha van társaságod, akkor kérd meg őket, hogy szervezzenek neked valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!