Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen őrültségeket követtél már el a szerelem nevében?
A legnagyobb őrültség amit elkövettem az az volt, hogy szívből szerettem valakit, aki később necsak összetörte a szívem, de még a képembe is röhögött...
18/F
elszöktem barátnőmhöz (első tali) mert nem bírtuk a távkapcsolatot tovább...persze ennek előzményei vannak, de nem írom le
a lényeg az, hogy elszöktem nagyon jó volt apámék értem jöttek, de még azóta is együtt vagyunk és szoktunk találkozgatni...160 km-re lakunk egymástól
Az exemnek akivel először lefeküdtem (úgy, hogy én még nem is akartam, de ő erőltette) és pár nap múlva rá elhagyott elkezdtem emaileket küldözgetni kamu címekről pasik nevében, és mindeben az volt, hogy látták egy meleg társkeresőben, és egy-egy igen perverz kívánság lista, hogy mit tennének vele legszívesebben.
18/L
egy lány sem ér annyit hogy szerelmes legyek bele, tehát az egyetlen őrültség az amikor eljátszom hogy szerelmes vagyok belé :)
a végén meg csodálkoznak hogy könnyen túltettem magam rajtuk pedig "szerelmes voltam belé"...
22F
nekem szomorúan nagy őrültség volt h hagytam magam kihasználni egy éven keresztül, a srácnak volt egy barátnője, akivel távkapcsolatban élt. Ezt eleinte nem tudtam, s nem értettem, h miért olyan fontos neki, hogy senki ne lásson meg együtt.
Érte feláldoztam majdnem minden programomat, csak mert megkért, h segítsek neki a melóban, sokszor magamra hagyott, h takarítsak, meg ilyesmi és aztán mikor megcsináltam visszajött hálálkodni, adott egy puszit és elküldött. Ezt majdnem egy évig hagytam, amikor végre kérdőre vontam h miért nem vitt még közelébe se a lakásának, meg miért titkolózik, s akkor bevallotta, hogy mert fél, hogy a barátnője megtudja.
Szörnyű rosszul esett, mert hülye módon szerettem, de kidobtam és azután boldogabb voltam:)
amúgy meg ilyen vagyok, mindenre képes vagyok azért, akit szeretek, ezt használta ki ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!