Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen őrültségeket követtél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen őrültségeket követtél már el a szerelem nevében?

Figyelt kérdés
pl: engem meglepett hogy a pasi akinek tetszettem (alkoholosan) csakúgy kiugrott utánam az első emeletről, mert nem akarta hogy hazamenjek a buliból, persze ez nekem bejött
2010. jún. 9. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem mertünk egymásnál aludni, a kocsijukban szeretkeztünk rendszeresen, aztán ki kellett cserélni az üléshuzatot, a szülei nem értették hogy ment így tönkre, hiszen alig utaztak a hátsó ülésen...

20/L

2010. jún. 9. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A kocsmába láttam egy másik emberre, ezé leengedtem a biciklije a kerekét, tolhatta hazáig:P

A terv csak ott bukott meg h a szomszéd sarkon van a kocsma, a gumit meg nekem kölött fölpumpáni...szal hülyeség vót:D:D:D:D

2010. jún. 18. 17:18
 13/16 anonim válasza:
100%
Feltörtem az msnjét :)
2010. jún. 19. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az ablaka alá mentem és a Belga-Szerelmes vagyok számot kezdtem énekelni (pedig nem is tudok) úgy, hogy egyik kezemben egy vadvirágot (valljuk be: gazt) tartottam, másik kezemmel léggitároztam. Igen sikeres volt, ezen felbuzdulva a következő napon este 11kor a Tankcsapda-Szextárgy című számot adtam elő, de most a kocsiból szólt a háttérzene. Azt nem tudom, hogy a csaj nevetett örömében vagy sírt a meghatottságtól. Aki kíváncsi a számokra, keressen rá a youtube-on, egyből kihozza.
2010. jún. 20. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk volt egy fiu nagyon szerettük egymást de a szüleim ellenezték a kapcsolatunkat ezért mindent megtett hogy láthasson egybként aazért nem szerették a szüleim mert azt hitték hogy csak a pénz nah mind egy nekem bemászott az erkélyen vagyis felhivott hogy fordulj meg és ott volt az erkélyen aztán mivel egy suliban járunk szünetben ki kéreckedtünk mosdoba aztán a wcben voltunk de aztán jőtt egy szajha egykis ribi vágjátok és erfre az a kis... megcsokolta én megpofon b.sztam
2010. aug. 17. 20:37
 16/16 anonim válasza:
basszus.en eretwagtam,es hagytam magam "meghalni".ami balul sult el,mert egy baratom ramakadt,es bewitt a korhazba,mertmar eszmeletlenul talalt ram.aztan adtak wert,es ennyi.
2011. szept. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!