Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon hogyan értelmezi ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan értelmezi ezt a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már beszélgetek egy ideje, de még nem jöttünk össze. Tudja hogy én szeretnék vele lenni és szerelmes vagyok.

Most megtudta hogy a családom minden tagja tudja ki ő, mert hogy elmondtam nekik.

Ez vajon milyen gondolatokat idéz benne?

Azt hogy én tényleg komolyan gondolom vele és ezért meséltem róla a családomnak.

VAGY

Azt hogy én ennyire családhoz ragadt vagyok. (Csúnya szóval: Anya kicsi fia) remélem érted mire gondolok..

2023. jan. 17. 23:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rád csak úgy gondol mint egy jó barát és nem akar ennél többet.
2023. jan. 18. 18:40
 22/28 A kérdező kommentje:
#19: Én 21, ő 24
2023. jan. 18. 18:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az durva hogy még egy puszi vagy csók sem történt, ennyi idő alatt.
2023. jan. 18. 18:44
 24/28 A kérdező kommentje:
:(
2023. jan. 18. 18:48
 25/28 A kérdező kommentje:
#21: Teljes mértékben tisztában van vele hogy mit szeretnék és többször fel is hoztam már a témát. Ennek ellenére is gyakran keres, ír magától.
2023. jan. 18. 18:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Most már biztosan hanyagolnám a lányt a helyedben. Egyrészt nem tinik vagytok, amikor még ez így belefér. Ilyen idősen már második, de legkésőbb harmadik randin túl kell esni az első csókon.

Másrészt pedig felhoztad neki, hogy szeretnél többet tőle, egyenes voltál vele, ennek ellenére semmit sem haladtatok előre.

Sajnos nem kellesz neki, és ő csak szórakozik veled. Ami tényleg szemét dolog tőle, mert lehetne egyenes is veled, de ő csak barátként tekint rád.

Én azt javaslom, erre a csajra ne pazarold az időd, közöld vele, hogy neked ez így nem oké, és hogy nem szeretnéd vele a továbbiakban tartani a kapcsolatot semmilyen formában.

Aztán hagyj időt magadnak, hogy túllépj rajta, utána pedig tudsz más lányt keresni, aki viszonozza is az érzéseid. Hidd el, nagyon sok csaj van, nem érdemes egy csajra feleslegesen vesztegetni az időd

2023. jan. 18. 19:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
24 éves? átver!
2023. jan. 18. 19:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nős pasi szeretője, te meg turáztatva vagy csak.
2023. jan. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!