Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon hogyan értelmezi ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan értelmezi ezt a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már beszélgetek egy ideje, de még nem jöttünk össze. Tudja hogy én szeretnék vele lenni és szerelmes vagyok.

Most megtudta hogy a családom minden tagja tudja ki ő, mert hogy elmondtam nekik.

Ez vajon milyen gondolatokat idéz benne?

Azt hogy én tényleg komolyan gondolom vele és ezért meséltem róla a családomnak.

VAGY

Azt hogy én ennyire családhoz ragadt vagyok. (Csúnya szóval: Anya kicsi fia) remélem érted mire gondolok..

2023. jan. 17. 23:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
És semmit nem ad? Meg se fogja...semmi??
2023. jan. 18. 00:25
 12/28 A kérdező kommentje:

Ez a beszélgetés kezd más irányt venni😂

Nem arról van szó, hogy meg akarom fektetni.

Szeretném, ha egy pár lennénk.

Ölelés volt egyelőre. Elmondta hogy neki lassan megy az ilyesmi, én pedig tiszteletben tartom.

2023. jan. 18. 00:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól szűröm le, ennek a lánynak nem volt még pasija ugye?

Te vagy neki az első?

2023. jan. 18. 00:38
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Valyon ki lehet ez a lány?
2023. jan. 18. 00:45
 15/28 A kérdező kommentje:
Legjobb tudomásom szerint volt több kapcsolata is már.
2023. jan. 18. 00:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Uhh egyre sz*rabbul hangzik...
2023. jan. 18. 00:55
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Bizonytalan a lány. Attól függ, neki milyen korábbi tapasztalatai vannak fiúkkal, férfiakkal. Ha anya kicsi fiacskájával volt sokáig, akkor ezt fogja leszűrni. Egyébként én is ezt gondoltam, mert amíg nem lett megbeszélve kettőnk között, hogy mi a helyzet a kapcsolatunkkal, addig ne tudja már rólam a kiszemelt családja azt is, hogy milyen bugyit hordok. Ha csak felületesen meséltél, hogy alakulóban van valami, az rendben.
2023. jan. 18. 09:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez a három hónap tényleg sok idő, ennyi idő alatt már kapcsolatnak kell lenni. Nem akarlak elkeseríteni, de sok reményt nem fűznék hozzá
2023. jan. 18. 13:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. jan. 18. 13:41
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Több kapcsolat után, 3 hónap alatt egy csók se....hm....nehogy az legyen, hogy a fél várost már leszopta, téged meg baleknak néz. Kérdezz ennek a lánynak utána.

N

2023. jan. 18. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!