Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogyan értelmezi ezt a lány?
Van egy lány akivel már beszélgetek egy ideje, de még nem jöttünk össze. Tudja hogy én szeretnék vele lenni és szerelmes vagyok.
Most megtudta hogy a családom minden tagja tudja ki ő, mert hogy elmondtam nekik.
Ez vajon milyen gondolatokat idéz benne?
Azt hogy én tényleg komolyan gondolom vele és ezért meséltem róla a családomnak.
VAGY
Azt hogy én ennyire családhoz ragadt vagyok. (Csúnya szóval: Anya kicsi fia) remélem érted mire gondolok..
Teljesen normális, hogy a családoddal, a szüleiddel megosztod a magánéleti dolgaidat, ha nálatok ilyen bizalmas a kapcsolat.
Nekem az édesanyám volt a legjobb barátnőm, édesapámmal is bármit megbeszélhettem, tanácsot kérhettem.
Ehhez nincs köze a potenciális partnerednek.
Legfeljebb irigykedhet.
Ez nem jelent számára semmiféle elköteleződést. Tudnak a dolgaidról a szüleid, így róla is.
Most elgondolkodtam hogy vajon én dicsekedni akarok-e vele a családnak, de arra jutottam hogy nem. Igazából csak azért mondtam el, mert kérdezték hogy hova megyek, én pedig nem hazudok nekik, aztán persze jöttek a kérdések, ki ő stb.
Azóta már eltelt sok idő és nagyon gyakran kérdezi a családom hogy na mi a helyzet, de mindig lezárom hamar a témát azzal hogy továbbra is beszélgetünk, de a helyzet változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!