Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nekem ezt hogyan kéne értelmeznem férfiként?
Ha adtok egy fiúnak a száj sarkára (mellé) puszit ami félig nyálas az mit jelent?
1x ilyen megtörtént velem, és nem tudom hova tenni. Légyszi normális válaszokat.
21F
a puszi a legtöbb embernél nyáltermelődéssel jár, ez önmagában semmit nemjelent.
ha a dolognak nem lett folytatása, pláne nem jelent semmit.
sztem az arcodra akarta, csak félrement.
ne hari, de szánalmas, hogy valamiféle olyan választ próbálsz belőlünk kipréselni, ami a te reményeidet táplálja, miszerint ez a nő akar tőled valamit.
és ha mást írunk, akkor beszólogatsz.
ez az eset mikor történt? mert azt írod, hogy egyszer.
ha akart volna tőled valamit, akkor valahogy jelezte volna.
a félrement puszit úgy értem, hogy pl. a magasságkülönbségből is adódhat, hogy nem az arcodra nyomta.
én egyszer a nagybátyámat pusziltam szájon, akit pedig rühellek, mert nem jó ember, és pusztán azért, mert magasabb nálam, és mikor búcsúzáskor kötelezően meg kellett puszilni, rossz helyre céloztam, mert alacsonyabb vagyok.
ennyi.
ha meg ennyire piszkál a dolog, kérdezd meg a csajt, a kommunikáció csodákra képes.
1-esnek írom: nem nyalást írtak, hanem nyálast.
Furcsa, de én olyan lánnyal, aki így akar ismerkedni, nem foglalkoznék, nem is érdekelne, hogy akar-e tőlem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!