Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nekem ezt hogyan kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nekem ezt hogyan kéne értelmeznem férfiként?

Figyelt kérdés

Ha adtok egy fiúnak a száj sarkára (mellé) puszit ami félig nyálas az mit jelent?

1x ilyen megtörtént velem, és nem tudom hova tenni. Légyszi normális válaszokat.

21F

2018. jan. 12. 04:30
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
A puszi és nyalás között tudsz különbséget tenni? Mert ha a szádra ad puszit az még nem nyalás.
2018. jan. 12. 05:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Első: Többet értél volna ha nem írtál volna ilyen hülyeséget. Természetesem megkaptad a piros kezet!!!
2018. jan. 12. 05:59
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

a puszi a legtöbb embernél nyáltermelődéssel jár, ez önmagában semmit nemjelent.

ha a dolognak nem lett folytatása, pláne nem jelent semmit.

sztem az arcodra akarta, csak félrement.

2018. jan. 12. 06:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem mert egy tapasztalt lány, nem hinném. Szerintem ez szándékos volt. Hm. Mindenesetre még jöhetnek válaszok.
2018. jan. 12. 06:51
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Azt hitte, hogy ez elég bátorítás ahoz, hogy lépj valamit. Mivel akkor és ott nem reagáltál, ez a vonat elment. Legközelebb legalább fogd meg a kezét, nézz mélyen a szemébe és mosolyogj, te lúzer.
2018. jan. 12. 07:27
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

ne hari, de szánalmas, hogy valamiféle olyan választ próbálsz belőlünk kipréselni, ami a te reményeidet táplálja, miszerint ez a nő akar tőled valamit.

és ha mást írunk, akkor beszólogatsz.

ez az eset mikor történt? mert azt írod, hogy egyszer.

ha akart volna tőled valamit, akkor valahogy jelezte volna.

a félrement puszit úgy értem, hogy pl. a magasságkülönbségből is adódhat, hogy nem az arcodra nyomta.

én egyszer a nagybátyámat pusziltam szájon, akit pedig rühellek, mert nem jó ember, és pusztán azért, mert magasabb nálam, és mikor búcsúzáskor kötelezően meg kellett puszilni, rossz helyre céloztam, mert alacsonyabb vagyok.

ennyi.

ha meg ennyire piszkál a dolog, kérdezd meg a csajt, a kommunikáció csodákra képes.

2018. jan. 12. 08:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Uhh basszus, ez égő hogy nem ismertem fel hogy mire utalt. :/
2018. jan. 12. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:
"..... értelmeznem férfiként? Ha adtok egy fiúnak ...." Ez az égö! Nem tudod, hogy fiu vagy férfi vagy? Maradjunk a kisfiunál!!!
2018. jan. 12. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:

1-esnek írom: nem nyalást írtak, hanem nyálast.

Furcsa, de én olyan lánnyal, aki így akar ismerkedni, nem foglalkoznék, nem is érdekelne, hogy akar-e tőlem valamit.

2018. jan. 13. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Folyt.: elég hülye válaszokat kaptál eddig... én csak azt mondom ismét,ne foglalkozz vele, nem éri meg, normális nő nem így akar ismerkedni.
2018. jan. 13. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!