Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként jogosan érzem azt hogy nincs soha lelkivilágom / kényszerem futni egy nő után?
szerintem aki megteszi az elveszíti azt amitől férfi
épitő jellegű kritikákat elfogadok, nem gyepes az agyam :D
Ha konkrétan elutasítanak, akkor mi értelme lenne utána futni?!
Mit is jelent az, hogy futni a nő után?
Azt erzel jogosnak a sajat egodban, amit akarsz. Ha nincs lelkivilagod vagy kenyszered futni egy no utan, akor ne tedd. Az meg, hogy te mitol gondolod magad ferfinek, az rajtad kivul szerintem senkit sem erdekel.
Ne fuss, ha nem akarsz, maradj inkabb ferfi (barmit is jelentsen ez nalad)!
"arra gondoltam amikor a felek összevesznek... akkor valahogy hidegen hagy mi lesz mert mindig a másikra hagyom a feszültségoldást"
1. egy párkapcsolat nemcsak happyből áll, ott van az árnyoldal is, amitől kerek egész lesz az egész. Nemcsak nappal van, hanem van éjszaka is!
2. szánalmas a viselkedésed!
3. konfliktuskerülő gyáva alak vagy.
ha van egy felmerülő probléma, akkor te soha nem is törekszel arra, hogy közösen megoldjátok?
Elkönyvelheted már most magadnak: SOHA!! nem lesz így normális kapcsolatod! Egyedül fogsz megöregedni!
Ui.: egyébként fogalomzavarban szenvedsz!
A futni a nő után, az nem egyenlő azzal, amit te ide magyarázó szövegként írtál. Ég és föld a kettő!!!!
Jaj, valóban fogalomzavarban szenvedsz.
Egy felnőtt párkapcsolat alapköve, hogy ha összevesztek, nézeteltérésetek akad, akkor azt EGYÜTTES erővel oldjátok meg, nem a másiktól várjátok a csodát. Ha erre nem vagy képes, legközelebb a tini kategóriában kérdezz!
Nálam is azt jelenti a futás, amit az emberek 99%-ának: olyan szekér után rohansz kétségbeesetten, ami sosem fog téged felvenni. Annak valóban nincs értelme.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!