Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ajandekozasi kenyszerem?
Érdekes kérdés, de nem lehet a leírtak alapján egyértelműen megválaszolni. A fő kérdés az, hogy miért kezdtél ez azon gondolkozni, hogy gáz-e az, hogy ajándékokat adsz másoknak és miért nevezed kényszernek? Miért gondolod, hogy mások gáznak tartanák? Pontosan milyen negatív gondolataid vannak ezzel kapcsolatban?
2017. júl. 1. 14:37
Mert Soros György unokája vagy.
2017. júl. 1. 14:41
Mert alacsony az önbecsülésed és/vagy örömforrást jelent az ajándékozás.
Én is ilyen vagyok és azóta nem bánt mióta olvasgattam híres sikeres gazdag emberekről akik szinte szórták a drága ajándékokat a szeretőiknek. Más a lépték, de az ok ugyanaz...
Próbáld meg nem kihasználtatni magad :) de akkor persze oda az öröm...
2017. júl. 1. 14:43
4/12 A kérdező kommentje:
Azert kezdtem el gondolkozni rajta mert most egy nem komoly kapcsolatban vagyok es majd talan azt hiszi,hogy tobbet akarok. Altalaban a ferfiak halmozzak el a noket ajandekokkal es nem forditva.Talan a kenyszer nem a legmegfelelobb szo erre de meg szinte oda sem adtam az egyik meglepit mar a kovetkezon agyalok. Az erzes amikor latom rajtuk az oromot az nagyon jo a lelkemnek,boldogga tesz. Csak nem tudom,ok ilyenkor mit gondolhatnak?
5/12 A kérdező kommentje:
3/4-es
Igen,oromforras. Sokkal nagyobb orom adni mint kapni.De peldaul engem ez forditva zavarna ha ferfi lennek. Te no vagy?
Semmi jót, ugyanis mindkét nem hódítani szeretne, ergő ők is arra vágynak aki után teperni kell.
2017. júl. 1. 14:54
Önmagában az nem probléma, ha megajándékozol másokat és boldoggá tesz. Én megfordítanám egy kicsit a dolgot: Boldogtalanná vagy feszültté tesz, ha nem ajándékozol meg valakit? Miért gondolkozol azon, hogy mások mit gondolhatnak rólad? Úgy érzed, hogy az ajándékokkal elfogadtathatod magadat a másikkal és fontossá teheted magad az életében?
Nagyon szűkszavú vagy. Nem ismerünk. Ha nem írsz magadról részletesen, nem fogsz értelmes választ kapni.
2017. júl. 1. 15:04
8/12 A kérdező kommentje:
Egyfajta lelki kielegules nekem az ajandekozas. Nem tudok ra jobb szot. Nem vagyok feszult vagy boldogtalan ha nem ajandekozok viszont ha ures kezzel megyek akkor hazafele mar vegig porgetem a lehetosegeket,hogy minek orulne? Mint a drog ez olyan.
Ok. Ha tényleg csak ennyi, akkor az ajándékozás egy egyszerű örömforrás a számodra. Örömforrások majdnem minden ember életében vannak, így ezzel semmi gond nincs. Okoz számodra az ajándékozás bármilyen problémát? Anyagi vagy bármilyen értelemben? Ha nem, akkor nincs gond. Szeretnél ritkábban ajándékozni?
2017. júl. 1. 15:17
10/12 A kérdező kommentje:
Nem draga dolgokat veszek igy anyagilag nem gond. Csak kicsit szeretnek leallni vele. Eddig nem sikerult. Az erdekelne,hogy ajandekok nelkul is en kellenek-e. Vagy akik csak baratok azok baratok maradnanak-e!?
Kapcsolódó kérdések: