Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van ajandekozasi kenysze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ajandekozasi kenyszerem?

Figyelt kérdés
Mindegy,hogy jobarati,szeretoi vagy komoly kapcsolatom van en mindig azon gondolkodom,hogy mivel lephetnem meg a masikat. Sokszor veszek ajandekot ugy spontan mert szeretem latni amikor a masik ember orul. Ne nagy dolgokra gondoljatok. Most epp egy szexkapcsolatban vagyok de mar neki is vettem meglepeteseket. Ugy lenne a normalis ha a ferfi lepne meg a not de meg egy kapcsolatomban sem volt igy. Nem bantam meg mert boldog vagyok ha latom a masikon.hogy orul de mostanaban azon gondolkodtam,hogy ez a viselkedes nem gaz-e kicsit? Nem tudok leallni, egy csoki,polo vagy sutemeny mindig van nalam ha talalkozunk.Mit gondoltok errol ez miert van?Mas is van igy?
2017. júl. 1. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Legyél tudatosabb és tartsd számon pontosan, hogy kinek mennyi ajándékot adtál. Így jobban tudod kontrollálni az ajándékozást. Kétlem, hogy csak az ajándékok miatt lenne veled bárki, de ha magad szeretnéd látni, akkor csökkentsd le teljesen az ajándékozást egy időre.
2017. júl. 1. 15:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Megprobalom. Koszonom,minden valasz hasznos volt.
2017. júl. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!