Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a társkeresős levelezést elutasításként értelmezhetem a lány részéről?
Figyelt kérdés
A lány minden kérdésre csak röviden válaszol, sokat vár a válaszadások között. Én használok smiley-t, ő alig. Én kérdezek róla, ő nem kérdez vissza rólam.
Burkolt elutasítás? Hanyagoljam?
2020. nov. 11. 18:56
2/12 anonim válasza:
Hagyd.
Egy 10/10-es pasi is udvarol neki, aki titokban csak megdugni akarja.
3/12 anonim válasza:
Hogy te hanyagoljad? De hisz ő hanyagol téged. Mondjuk nem tudom mit vársz egy ócska társkeresőtől.
4/12 anonim válasza:
minden nő ilyen ott, mindenre fél napot várva írnak akkor is 1-2 szavas válasszal. 4 éves vagyok ott, csak ezt kaptam, így jogosan vonom le ezt a konzekvenciát.
5/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül elutasítás, van, aki szimplán ennyi energiát fektet a levelezésbe vagy ilyen rossz az írásbeli kommunikációs készsége. Van, akinek fel se tűnik, hogy bekezdésnyi, normálisan megfogalmazott üzenetekre egysoros semmiséggel válaszol, aztán értetlenül kérdezi, hogy miért szakítod meg a levelezést. Én a helyedben hanyagolnám, mert akár burkolt visszautasításnak szánja, akár szimplán ilyen, nyilvánvalóan nincs meg köztetek az összhang.
6/12 anonim válasza:
Hagyd a p*csát. Jobbat érdemelsz.
7/12 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel az, de azért 100%-ig nem lehet megmondani. Lehet, hogy nehéz élethelyzetbe került, de nem ismer még annyira, hogy elmondja.
8/12 anonim válasza:
Udvarias, tartózkodó távolságtartás.
Nem érdekled.
9/12 anonim válasza:
Végig koccoltat a lány. Aki komolyan ismerkedik az nem 1-2 szónyi energiát fektet egy ismerkedős levelezésbe.
10/12 anonim válasza:
Kerdes ki az aki komolYan gondolja a netest. 100/1 no? Kb igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!