Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák összejönni egy lánnyal, ha nem tudok vele találkozni?
Igen a kérdés kissé furcsa. De!
Van egy lány, akivel ugyanabba a fősuliba jártunk. A héten akartam elhívni valahova és már terveztem is, amikor most olvastam, hogy újabb szigorítások miatt a felsőoktatásnak is vége, így online lesz az egész. Én viszont 60km-re lakom a lánytól, hiszen ő ott lakik, ahol a suli van. Nagyon szép lányról van szó, emiatt félek attól is, hogy le fog valaki csapni rá, aki ugyanabban a városban lakik. Mit lehetne ilyenkor tenni?
Nem azzal van a baj, hogy nem tudok elmenni érte, hanem az, hogy nincs hova és annyira nem ismerjük egymást, hogy elmenjek hozzá vagy én hívjam meg.
Azért nincs hova, mert ma reggel újabb szigorítások léptek életbe, ami miatt szinte minden étterem, kávézó kiesik.
Akkor vedd fel vele a kapcsolatot telefonon vagy neten. Annyi lehetőség van már manapság. Először csapd neki ott a szelet, aztán hátha már ketten jobban jönnek az ötletek, hol lehetne találkozni. Vegyetek kávét elvitelre és üljetek le kint, vagy vidd el valahova úgy hogy bekészítetek enni, inni valót. Habár nem tudom nálatok milyen az idő.
Először derítsd ki, vevő-e rád a lány, mielőtt agyon agyalod magad.
Hívd el kirándulni a hétvégen, ha jó idő lesz, az még hálistennek nem tilos. Jó program a szabad levegőn, lehet beszélgetni, mászkálni, piknikezni. Én adnám :D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!