Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt összejönnénk, találkozni, beszélni akar az évek óta nem látott szerelmével - mi erről a véleményetek?
Ismerkedünk, és mondta, hogy mielőtt komolyra fordulna, találkozni akar a volt szerelmével, "LE KELL ZÁRNIA" - nem tudom mi volt köztük (barátai szerint mindketten maguknak való típusok voltak).
Középsuli végén hirtelen elköltözött a csaj külföldre a szüleivel... eltelt 8 év, azóta nem találkoztak.
Szóval ki akar menni hozzá külföldre, találkozni, beszélni vele. Nekem azért mondta el, mert szerinte ha komoly kapcsolatot akarunk így korrekt, hogy nem a hátam mögött intézi.
Ti hogy látjátok a dolgot?
-Lezáratlan kapcsolat, képtelen tovább lépni?
-Vagy lehet valamiféle elintézetlen ügyük, stb. amit tényleg le akar zárni?
Ő 28, én 24
Ez a pasi még most teljesen oda van ezért a csajért. Ez így ebben a formában ráadásul elég beteges is.
Még egyszer megpróbálja a csajnál. Hátha. Ha nem, visszamegy hozzád. Ló helyett a szamár is.
8 év?az igen. én mindenkit hanyagolok,akinél bármilyen jelét látom, hogy nincs túl az exén.
ezek után őt egyértelműen hagynám.
2-es nekem is ez ugrott be. Nincs ló jó a szamár is esete. Ha őneki nem fog kelleni, akkor te ott leszel pótléknak.
Nagy hülye lennél, ha belemennél ebbe. Ha össze is jönnétek, ő mindig a külföldi lányra fog gondolni még szex közben is.
"Ló helyett a szamár is." - Kinőttem a tündérmesékből :) Mindenki szamárral van együtt és lovakról fantáziál (és jobb esetben csak fantáziál) - ilyen a világ.
Alapvetően én sem erőltetném, de az előző pasim a szomszéd lányhoz járt, amíg én dolgoztam... már egy pár hónapja mindenki rajtam röhögött, mire megtudtam.
Ez a srác jól menő vállalkozó (ne értsétek félre, nem pénzre hajtó típus vagyok), viszont szeretne családot, gyerekeket... és sajnos akikkel ismerkedtem, 35-40 alatt egyik sem akart megállapodni.
Azt úgy elfogadom, hogy találkozni akar vele, csak azt nem értem, mit vár a dologtól?
-Nyilván a csaj ennyi idő alatt megváltozott, szembesül vele, megnyugszik... így lezárásra több esély van, minthogy a srác külföldön marad és együtt élnek a csajjal, mint egy boldog család.
Mégis mi más reális dolog sülne ki ebből?
"ne értsétek félre, nem pénzre hajtó típus vagyok"
A szerelemben nem hiszel, a ferfinek van penze es hajlando veled szaporodni. Mivel neked mas az ertekrended, ezert azt mondom csapj a lovak koze! Jo kis befektetes ez a srac, ne ereszd!
Miért csak most jut eszébe,hogy kimenjen a csajhoz?Ezek szerint végig a 8 év alatt tartottâk a kapcsolatot?
Én ezt annyira nem értem,miért nem tavaly,vagy 2 évvel ezelőtt.És ha lezárja,akkor utána az tényleges lezárás lesz minden szinten?
Amùgy,ha elmond valaki valamit az ember elkezd gyanakodni.Ha nem mesél valamirők(akár erről),majd később mégis kiderül,akkor hazuggá,nem őszintévé,és a további gyanakvásra ad okot a másiknak.Szóval akár hogyan is legyen,megosztott veled valamit,próbálj meg bízni abban,hogy ez így igaz,aztán ha visszajön és akarja foolylytatni az rendben van,ha nem,akkor az is rendben van.Valami ilyesmi hozzáállásal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!