Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek e nő iránt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek e nő iránt?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal. De aztán arra a következtetésre jutottunk, hogy nem illünk egymáshoz, de olyan erős testi vonzalom van köztünk, hogy kár lenne ezt hagyni. Aztán megbeszéltük, hogy mással nem csináljuk, csak egymással.

Azonban elmonda, hogy mennyire megváltoztattam az életét, és ezt megköszönte. És igazából bennem is az van, hogy jó vele lenni. Olyanokat beszélek be magamnak, hogy bár nem vagyunk komoly kapcsolatban, de jobb, ha csak velem fekszik le, mert én legalább vigyázok rá, más pasikkal ellentétben.

Szóval kicsit zavaros az egész.

2023. jan. 16. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt.
2023. jan. 16. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:

"Csak úgy éreztük, hogy valami nem oké, voltak zavaró pillanatok, amikor nem voltunk egy hullámhosszon. Ezért váltottunk át a szexre inkább"

Mik voltak ezek a "zavaró pillanatok"?

2023. jan. 16. 15:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Örömmel mesélek. :D

Megbeszéltük, és még is oldottuk a dolgokat.

Nincs szex kapcsolat, helyette járunk egymással, ő a barátnőm, én pedig a pasija vagyok. :)

És így sokkal jobb. Mindkettőnknek komoly érzelmei vannak a másik iránt.

2023. jan. 24. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok hozzá, látod az őszinte beszélgetés mi mindenre képes. 😊

Sok boldogságot nektek.

11# voltam.

2023. jan. 24. 12:56
 15/15 A kérdező kommentje:

#14-es:

Köszönöm szépen!

2023. jan. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!