Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek e nő iránt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek e nő iránt?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal. De aztán arra a következtetésre jutottunk, hogy nem illünk egymáshoz, de olyan erős testi vonzalom van köztünk, hogy kár lenne ezt hagyni. Aztán megbeszéltük, hogy mással nem csináljuk, csak egymással.

Azonban elmonda, hogy mennyire megváltoztattam az életét, és ezt megköszönte. És igazából bennem is az van, hogy jó vele lenni. Olyanokat beszélek be magamnak, hogy bár nem vagyunk komoly kapcsolatban, de jobb, ha csak velem fekszik le, mert én legalább vigyázok rá, más pasikkal ellentétben.

Szóval kicsit zavaros az egész.

2023. jan. 16. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez egy szexkapcsolat ha jól értem.

Ezt egészen addig lehet így csinálni amíg az egyik fél meg nem ismerkedik valakivel akibe szerelmes lesz. Akkor meg a másik vérig lesz sértve.

Ez ilyen se veled, se nélküled "kapcsolat".

Az a buktató még ezekben a felállásokban, hogy így NINCS elköteleződés egyik fél részéről sem, tehát nagyobb a kockázata, hogy az egyik másokkal is szexel. Még csak számonkérni sem lehetne rajta! Úgyhogy erre ne vegyél mérget, mert lehet hogy most így van , de nem tudhatod hogy mi lesz később (senki nem lát a jövőbe).

Egyébként nem mindenki alkalmas lelkileg egy szexkapcsolatra. Van akinek idővel érzései alakulnak ki a másik iránt. Ez nem is lenne baj, csak akkor ha a másik fél ez nem így gondolja, és esetleg másokkal is ismerkedik vagy nem akar komoly kapcsolatot.

2023. jan. 16. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű a problémátok? Mert elég jól kijöttök a leírtak alapján. A csaj tuti beléd van hullva. Annak a mondatnak a végére csak a szeretlek hiányzik!
2023. jan. 16. 11:26
 3/15 A kérdező kommentje:

Az a "probléma", hogy elvileg az egész inkább csak a szexről szólna, de közben meg olyan szép vallomásokat tett nekem, ami megérintett.

2023. jan. 16. 11:32
 4/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha ennyire jó együtt,legyen több közöttetek. Már csak azért is,mert lehet idővel tényleg talál mást akitől nem csak jó szexet,hanem szerelmet és jó társat is kap majd.

Az hogy mit érzel,vagy hogy mi lesz majd kettőtökkel majd az idő eldönti.

2023. jan. 16. 11:32
 5/15 A kérdező kommentje:

Már vallott nekem szerelmet korábban, elmondta, hogy szerelmes belém. És igazából én is azt mondtam, hogy az vagyok belé.

Csak úgy éreztük, hogy valami nem oké, voltak zavaró pillanatok, amikor nem voltunk egy hullámhosszon. Ezért váltottunk át a szexre inkább.

2023. jan. 16. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Miért szólna az egész csak a szexről?

Kitalálhatom?

Nagy korkülönbség (ebből adódóan nem akarja felvállalni a másikat)?

Az egyik fél házas?

Az egyik fél nem akar elköteleződni/házasodni?

Az egyik fél nem akar komoly kapcsolatot/összeköltözést?

2023. jan. 16. 11:36
 7/15 A kérdező kommentje:

Szóval úgy éreztük, hogy ez nem is szerelem.

De aztán meg jött azzal a vallomással nemrég, hogy mit köszönhet nekem.

Szóval nagyon zavaros ez az egész, már nem tudom mit akarok tőle, de szerintem ő sem tudja, mit akar tőlem.

2023. jan. 16. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb találkoztok,ne essetek egymásnak egyből,hanem beszélgessetek. Őszintén.

Azt hogy ti mit éreztek egymás iránt,csak ti tudhatjátok,mi nem.

2023. jan. 16. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. jan. 16. 11:45
 10/15 A kérdező kommentje:

A héten találkozok vele.

Lehet tényleg szükség lenne egy őszinte beszélgetésre.

2023. jan. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!