Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljem az életemből a barátot, aki iránt többet érzek?
Kezdem azzal, hogy házas vagyok. Munkahelyemen megismertem egy fiút néhány hónapja, akivel már az első találkozás alkalmával annyira jól elbeszélgettem, hogy megbabonázott. Bűntudatom volt, mert onnantól kezdve folyton ő járt a fejemben. Heti szinten találkoztunk a melóhelyen. Gondoltam rá, hogy elkerülöm, de úgy döntöttem, inkább megpróbálok többet beszélgetni vele, hátha kiderül számomra, hogy nem is olyan jó pasi, mint ahogy a fantáziámban él. Hát nem jött be, mert annyira nagy az összhang köztünk, mint amit még senkivel sem éreztem. Közben a srác elkezdett keresni messengeren is, kb kétnaponta ír. Egy ideig úgy voltam vele, ha megismerem jobban, tuti lejjebb hagy a lelkesedésem, de már egyértelmű, hogy nem fog. Időközben azonban egymas életének a részévé váltunk. Függök tőle, mert ha nem keres, depis leszek... Nem rég bevallotta irántam érzett érzelmeit. Elmondta, hogy senkivel sem érzett még ilyen összhangot, lényegében olyan dolgokat mondott, amiket én is érzek iránta. Tehát túl nagy hatással vagyunk egymásra. Elmondta hogy nem akar tőlem semmit mert van férjem, de nem bírná ki, ha megszakítanánk a kapcsolatot. Szörnyenn érzem magam, és azt kívánom, bár meg sem ismertem volna, és akkor nem tudnám, hogy létezik ilyen lény a földön. Az a baj, most már iszonyat hiányérzetet hagyna maga után. Már 1 hónapja nem találkoztunk, csak messengeren beszélgettünk, az érzések mégsem csillapodtak. Folyton a képeit nézegetem FB-on, mindig rá gondolok. Ezt szeretném megszüntetni. Nem szeretném törölni FB-ról, mert egyrészt nagyon rosszul esne neki, másrészt, a saját érzéseim miatt sem tudnám megtenni.
28/N
Gyerek van?
Mert nekem màr baromira megcsalàs szaga van a dolognak, abból meg igen gyakori a vàlàs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!