Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet többet érzek egy lány barátom iránt ? Mondjam el vagy hülyeség lenne ?
Figyelt kérdés
Neki van barátja de nem jönnek ki a legjobban mostanában. De sosem csalná meg és én sem akarok így kikezdeni vele. Már csak azért sem mert nem tisztességes és nem akarok neki még plusz gondot okozni. Nem tudom mit gondoljak nagyon közel vagyunk egymáshoz. Nagyon szeretek vele lenni, és néha már féltékenység szerű érzelmeket veszek észre magamon. Vannak apró testi érintkezéseink pl megölel meg apró baráti gesztusok stb és ezek mindig nagyon jól esnek és én egyszerűen nem tudom, hogy most mi történik, mit érzek vagy egyáltalán hova fejlődik a fejemben ez az egész. Többet privátban.2022. márc. 28. 22:47
1/6 anonim válasza:
Felesleges neki elmondani, ha nem akarsz gondot okozni, hiszen az lesz, ha szereti a barátját akár a barátságotok végét jelentheti.
Először tisztázd magadban hogy mit érzel, ha esélyt akarsz, akkor meg ez egy dupla vagy semmi játék..
Ha meg érzel és gyáva vagy, akkor távolodj el a legmesszebbre tőle, mert évekig benne ragadhatsz a felesleges reménykedésben!
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem az a célom hogy összejöjjek vele. Nem ez lebeg a szemem előtt. Csak az utóbbi időben nagyon megkedveltem/szerettem. És kicsit megijedtem megmondom őszintén. Mert volt már ilyen akibe így beleszerettem. Én csak azt szeretném, hogy ne távolodjunk el. Nagyon sokat gondolkodtam ezen, ha pl odaállítana elém egy nap azzal, hogy mit tudom én szeret akkor talán belemennék de nem tudom ezt sem nyugodt szívvel kijelenteni. Nagyon kényes terep nekem az érzelmek világa sajnos és nagyon ragaszkodó vagyok...
2022. márc. 28. 23:11
3/6 anonim válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor nagyon biztosan nem!
Még abban sem vagyok biztos, hogy barátok vagytok, vagy tényleg közel egymáshoz, és ez nem csak a fejedben létezik.
Jársz pszichológushoz?
4/6 A kérdező kommentje:
jajj jesszusom jó, nem vagyok a legjobb az ilyen dolgok kifejezésében. Néha nehezen találom a szavakat és lehet nem a legjobban fogalmaztam. Nem a fejemben létezik, ilyen jellegű pszichés gondjaim nincsenek. Az a nagy dilemmám hogy mit csináljak. Mert a barátja szeretnék lenni mert remekül megvagyunk csak elkezdtem vonzódni hozzá kicsit. És így elég nehéz valakinek a barátja lenni ha közbe vonzalmat érez iránta az ember és ezzel szeretnék valami megoldást találni. Nincsenek pszichés problémáim leszámítva kis önbizalomhiányt meg alacsony önértékelést :D. Sajnálom ha nagyon az ellenkező benyomást keltettem
2022. márc. 28. 23:38
5/6 anonim válasza:
Ha te se tudod, mit érzel, akkor mit mondanál neki? Ha eléd állna, hogy szeret, talán belemennél??? Kedves tőled 😂 Szerintem egészen meghatná. Ja, nem. Ha egy pasi előadná nekem a hős szerelmest, miközben a valóság az, hogyha én kiteríteném a kártyámat, nagy kegyesen esetleg, talán méltoztatna velem valamit kezdeni(nem tudjuk, mit, azt nem írtad, mit jelent a "belemennél"), szóval, na, elküldeném a jó büdös fr.ncba. Tudod, mikor mondd el neki? Ha az odaállítana elém, hogy szeret... minimum úgy folytatódik...kiugranék a bőrömből örömömben.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, de én nem tudok elvonatkoztatni a ténytől hogy van valakije és nem én akarok lenni aki tönkre teszi egyrészt. Másodrészt alapból nem állok úgy olyan emberekhez akiknek van párjuk, hogy azon gondolkozzak összejönnék e vele. Harmadrészt az hogy elém állna és szeret. Na ilyen tuti nem fog megtörténni szerintem legalábbis. Nem is tudom hogy az esete vagyok e vagy sem de nem is számít. Csak azt szeretném ha nem tűnne el az életemből mert fontos nekem de most hogy asszem vonzódok hozzá kicsit megijedtem.
2022. márc. 29. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!